Επέβαλλε νέους αυστηρούς κανόνες.

Ένα από τα πρώτα μελήματα του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν να πάρει τον απόλυτο έλεγχο των αποδυτηρίων.

Ο 52άχρονος τεχνικός επιχείρησε, από την πρώτη στιγμή, να βάλει τη σφραγίδα του στα ενδότερα της ομάδας. Θέσπισε αυστηρούς κανόνες, που όλοι οι παίκτες του πρέπει να τηρούν.

Ο Ολλανδός γνωρίζει πως δεν αρκεί να φτιάξει μια καλή ομάδα. Ο έλεγχος των αποδυτηρίων στο Ολντ Τράφορντ είναι εξίσου σημαντικός.

Για αυτό και μετά την άφιξή του στην Αγγλία έφερε νέα ήθη και έθιμα. Μεταξύ άλλων, έβαλε… χέρι στα γεύματα των παικτών του, προκειμένου να μην παχύνουν.

Εκτός από το μενού, που το πέρασε από έλεγχο για να το εγκρίνει, απαγόρευσε την κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και τα κινητά την ώρα των γευμάτων.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει, από εδώ και πέρα, να αφήνουν το τηλέφωνό τους μακριά από το τραπέζι κάθε φορά που θα τρώνε όλοι μαζί στο προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον.

Επίσης, απαγορεύονται οι προσωπικοί σεφ. Όλοι θα καταναλώνουν μόνο ό,τι ετοιμάζεται από την ομάδα. Θα γίνονται, μάλιστα, και μηνιαίοι έλεγχοι Δείκτη Μάζας Σώματος, για να είναι σίγουρος πως κανείς δεν έχει… παραστρατήσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ