Πριν από μια εβδομάδα όλοι γελούσαν μαζί του με την ευκαιρία που έχασε

Ντεμπούτο την προηγούμενη εβδομάδα για Χάαλαντ στο Λέστερ όπου συναντήθηκαν η Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, για το FA Community Shield, και άσφαιρος και με αρκετές χαμενες ευκαιρίες ο Έρλινγκ Χάαλαντ για να σκοράρει το πρώτο γκολ του με τη Σίτι.

Ο προπονητής του είχε δηλώσει τότε:

«Είναι καλό για αυτόν να δει την πραγματικότητα σε μία νέα χώρα και σε ένα νέο πρωτάθλημα αλλά ήταν εκεί. Απλά δεν σκόραρε. Έχει εκπληκτική ποιότητα και θα την δείξει. Είχε ευκαιρίες, δύο ή τρεις στο πρώτο μέρος και μία στο τέλος. Πάλεψε πολύ και έκανε κινήσεις. Όταν σκόραρε στις ΗΠΑ, όλοι έλεγαν πόσο εντυπωσιακός ήταν.

Ήταν εκεί και είχε πάλι τις ευκαιρίες του, δεν άλλαξε κάτι. Είναι δυνατός, άλλη φορά θα βάλει τη μπάλα στα δίχτυα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Μετά από όσα ειπώθηκαν από πολλούς, και ορισμένοι ακόμα το έφτασαν να χλευάσουν τον Νορβηγό στράικερ, μέσα σε μια εβδομάδα τούμπα όλα, και οι μπιφτέκες γύρισαν.

Ο Χάαλαντ πέτυχε και τα δυο τέρματα της Σίτι απέναντι στην Γουέστ Χαμ και όλα τα ΜΜΕ τον έκαναν ξανά παιχταρά, θεό, κίλερ, κλπ.

Ο Πεπ άκουσε ορμώμενος από ερώτηση ρεπόρτερ για τον αν μπορεί ο Χάαλαντ να φτάσει στα επιτεύγματα θρύλων όπως οι Ανρί και Κριστιάνο, γέλασε, και απάντησε:

“Πριν από μια εβδομάδα όλοι γελούσαν μαζί του με την ευκαιρία που έχασε (σ.σ. Στο Communituy Shield) και τώρα τον συγκρίνουμε με τον Ανρί και τον Κριστιάνο.

Χρειάζεται χρόνο. Είναι ακόμα 22 ετών. Έχει μπροστά του μακρά διαδρομή στην καριέρα του. Μόλις αποσυρθεί θα δούμε τι έχει πετύχει. Ας είμαστε όλοι ψύχραιμοι. Το σημαντικό είναι ότι όλοι μας στην ομάδα ξέρουμε την ποιότητά του”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ