Τρίβουν τα χέρια τους στην Τσέλσι με τον Αρμάντο Μπρόγια! Ο Τόμας Τούχελ βλέπει τον δανεικό ποδοσφαιριστή του, στην Σαουθάμπτον, να διαπρέπει με την Εθνική Αλβανίας. Με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, ο νεαρός Μπρόγια την έχει πάρει από το χεράκι. Kαι την οδηγεί στα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022! Στο κρίσιμο, εκτός […]

Τρίβουν τα χέρια τους στην Τσέλσι με τον Αρμάντο Μπρόγια!

Ο Τόμας Τούχελ βλέπει τον δανεικό ποδοσφαιριστή του, στην Σαουθάμπτον, να διαπρέπει με την Εθνική Αλβανίας.

Με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, ο νεαρός Μπρόγια την έχει πάρει από το χεράκι. Kαι την οδηγεί στα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022!

Στο κρίσιμο, εκτός έδρας ματς με την Ουγγαρία το βράδυ του Σαββάτου (09/10), ο 20χρονος φορ  εξέθεσε τρεις φορές (!) τον Ατίλα Σάλαϊ. Kαι μία τον Νάγκι, προτού πετύχει ένα γκολ για highlight από πλάγια θέση.

Ήταν στο 80ο λεπτό και με αυτό το υπέροχο τέρμα, οι Αλβανοί πήραν μία απροσδόκητη νίκη στη Βουδαπέστη.

Βλέπετε ο Μπρόγια γεννήθηκε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Σλαφ του Μπέρκσαϊρ, με τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα να γίνονται στα τμήματα υποδομής της Τότεναμ. Όταν ήταν οκτώ ετών μεταπήδησε σε εκείνα της Τσέλσι και… αυτό ήταν.

Οι οπαδοί της Τσέλσι… τρελάθηκαν με το γκολ του στη Βουδαπέστη και ζητούν μέσω Twitter να τον δουν βασικό στο επερχόμενο ματς με τη Λιντς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ