Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δεν έχει κρύψει την συμπάθεια του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα έχει βρεθεί πολλές φορές με την φανέλα των “Reds“. Ο Ιρλανδός super star σχολίασε την πτωτική πορεία της ομάδας του. Και αποτέλεσε ασπίδα προστασίας για τον Νορβηγό προπονητή της ομάδας. Όλε ΓΚούναρ Σόλσκιερ. Τόνισε πως η Γιουνάιτεντ πρέπει να δείξει σεβασμό στον […]

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δεν έχει κρύψει την συμπάθεια του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα έχει βρεθεί πολλές φορές με την φανέλα των “Reds“.

Ο Ιρλανδός super star σχολίασε την πτωτική πορεία της ομάδας του. Και αποτέλεσε ασπίδα προστασίας για τον Νορβηγό προπονητή της ομάδας. Όλε ΓΚούναρ Σόλσκιερ.

Τόνισε πως η Γιουνάιτεντ πρέπει να δείξει σεβασμό στον Σόλσκιερ, όπως του αρμόζει ως είδωλο της ομάδας. «Μόνο αγάπη και σεβασμός στον Όλε, όμως ο ρόλος του πρέπει να αναπροσαρμοστεί. Άποψη μου πάντα». Μάλιστα, δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί τον Νορβηγό προπονητή από σχόλια φιλάθλων την δημοσίευση του.

«Όχι ανόητε, ο Όλε δεν πρέπει να απολυθεί. Απλά να πάρει άλλη θέση στην ομάδα» απάντησε σε ένα σχόλιο ο Ιρλανδός.

«Ο Όλε είναι θρύλος της Γιουνάιτεντ». Πολλοί ήταν αυτοί που συμφώνησαν με τον ΜακΓκρέγκορ, θέλοντας να δουν τον Σόλσκιερ να παραμένει στην ομάδα. Όμως οι περισσότεροι θεωρούν πως δεν είναι ο κατάλληλος για να βγάλει την ομάδα από το τέλμα που βρίσκεται.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για UFC

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ