Ο Έρικ Καντονά είναι στο Hall Of Fame. Ο Γάλλος παικταράς τιμάται για την προσφορά του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την είσοδό του στο Hall Of Fame. Ο Καντονά έπαιξε σε 156 αγώνες των “παγωνιών” και των “κόκκινων διαβόλων” και σκόραρε 70 φορές στην Premier League, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα σε 5 σεζόν μέχρι τον Μάιο […]

Ο Έρικ Καντονά είναι στο Hall Of Fame. Ο Γάλλος παικταράς τιμάται για την προσφορά του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την είσοδό του στο Hall Of Fame.

Ο Καντονά έπαιξε σε 156 αγώνες των “παγωνιών” και των “κόκκινων διαβόλων” και σκόραρε 70 φορές στην Premier League, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα σε 5 σεζόν μέχρι τον Μάιο του 1997, όταν αποσύρθηκε από τη δράση.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Καντονά: “Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος και την ίδια στιγμή δεν έχω εκπλαγεί. Φυσικά, το να αγωνιστώ στην Αγγλία ήταν ένα όνειρο. Είναι ένα όνειρο για τον καθένα να αγωνιστεί στην Premier League. Ήμουν τυχερός που αγωνίστηκα σε αυτήν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους υπέροχους παίκτες, τον υπέροχο προπονητή και τους υπέροχους φιλάθλους!”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ