Ο λόγος που χάθηκε στο ξαφνικό ήταν για λόγους υγείας. Αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα νεύρα του που του δημιουργούσε πρόβλημα στις κινήσεις του.

Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι είχε χαθεί τους τελευταίους μήνες από την Τσέλσι, και πιο συγκεκριμένα από τις 2 Μαρτίου. Τελευταίος του αγώνας με την Λούτον για το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο λόγος που χάθηκε στο ξαφνικό ήταν για λόγους υγείας. Αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα νεύρα του που του δημιουργούσε πρόβλημα στις κινήσεις του.

Τι δήλωσε ο ίδιος:

«Ήταν περίεργο το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα. Είχα ένα πρόβλημα με ένα νεύρο στην πλάτη μου, το οποίο πήγαινε μέχρι το κάτω μέρος του σώματός μου. Ήταν δύσκολο να ελέγξω τους μυς μου. Δεν είχα δύναμη στα πόδια μου. Προσπαθούσα να πασάρω την μπάλα στα δέκα μέτρα, αλλά δεν είχα τη δύναμη να το κάνω. Το πρόβλημα ξεκίνησε με τον αχίλλειο τένοντά μου. Προσπαθούσα να τρέχω με άλλον τρόπο, αλλά επηρέαζε την πλάτη μου. Τώρα είμαι καλά»

Επίσης, θεώρησε πως η συγκεκριμένη πάθηση ίσως σχετιζόταν με τον κορωνοϊό που πέρασε πριν από αρκετούς μήνες. «Νομίζω πως ήταν και ένα από τα προβλήματα του post-covid, τον οποίο είχα τον Δεκέμβριο. Δεν το πίστευα, γιατί είχε περάσει αρκετός καιρός».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ