Η ιστορία με τη διαδρομή ενός ταλέντου έχει πάντα πολλά… παρακλάδια. Αυτό ισχύει και με τον Άντονι που θεωρούνταν παιδί φαινόμενο από τα τσικό στην Βραζιλία.

Η ιστορία με τη διαδρομή ενός ταλέντου έχει πάντα πολλά… παρακλάδια. Αυτό ισχύει και με τον Άντονι που θεωρούνταν παιδί φαινόμενο από τα τσικό στην Βραζιλία.

Μία από τις μεταγραφικές εκπλήξεις του καλοκαιριού έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η παρουσία του Τεν Χαγκ στον πάγκο και της πρόθεσης της διοίκησης να κάνει μεγάλες επενδύσεις, έφεραν τον Άντονι στο Ολντ Τράφορντ!

Ο Βραζιλιάνος ήταν σταρ πολύ πριν μετακομίσει στην PremierLeague και αυτή η άποψη έχει δημιουργηθεί από τις αναφορές των σκάουτερ!

Ο Άγιαξ αποτέλεσε το ενδιάμεσο βήμα του Άντονι για το τελευταίο και πιο δυνατό level στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Εκεί τον βοήθησε να εξελιχθεί ο Τεν Χαγκ και οι δυο τους έχτισαν μια φανταστική χημεία που μεταφέρθηκε στους “Κόκκινους Διαβόλους”!

Ο απλός κόσμος βλέπει απλά το αποτέλεσμα, αγνοώντας ποια είναι η πορεία του ποδοσφαιριστή! Εξάλλου αυτή είναι δουλειά των κυνηγών ταλέντων που διέκριναν από νεαρή ηλικία τα προσόντα του Άντονι!

Για την ακρίβεια το πηγαίο ταλέντο του εντόπισαν οι άνθρωποι της Τσέλσι όταν ο Βραζιλιάνος έπαιζε ακόμα ποδόσφαιρο στις φαβέλες! Δειλά δειλά παρατηρούσαν τις μεγάλες του δυνατότητες μέσα από τα παιχνίδι του στην Σάο Πάολο και ετοίμαζαν “χτύπημα” όταν η στιγμή θα ωρίμαζε!

Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελαν στην Τσέλσι αφού η στάση αναμονής λειτούργησε ανατρεπτικά στα σχέδιά τους!

Τώρα πραγματικά οι Λονδρέζοι… χτυπούν το κεφάλι τους: “ο παίκτης είναι…. δηλητήριο” ακούστηκε από επίσημα χείλια για να τονίσουν την ποιότητα του και ο Άντονι είναι έτοιμος να αφήσει το αποτύπωμά του στο κορυφαίο πρωτάθλημα για χάρη της Γιουνάιτεντ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ