Ασταμάτητη η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ποιος είπε ότι οι μεταγραφές τελείωσαν για την Νότιγχαμ Φόρεστ; Αντιθέτως. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη δείχνει με τις κινήσεις της ότι έχει έρθει για να μείνει στην Premier League.

Μετά την απόκτηση των Λίνγκαρντ, Ρίτσαρντς, Τόφολο, Χένεσι, Ο’Μπράιν, Νιακατέ, Μπιανκόν και Χέντερσον, οι «tricky trees» έχουν στο στόχαστρο τον Εμμάνουελ Ντένις ο οποίος αγωνίζεται στην Γουότφορντ.

Το συμβόλαιο του 24χρονου Νιγηριανού επιθετικού εκπνέει το 2026 και η Γουότφορντ δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει τσάμπα.

Αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του 24χρονου άσου. Ο Νιγηριανός φορ είχε δέκα γκολ σε 35 εμφανίσεις και μοίρασε έξι ασίστ την περασμένη σεζόν.

Να σημειώσουμε εδώ ότι σύμφωνα με το transfermarkt, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει δαπανήσει περίπου 82 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές. Οι πιο ακριβές ήταν ο Αβονιγί με 20,5 εκατομμύρια ευρώ από την Ουνιόν Βερολίνου και ο Νέκο Ουίλιαμς έναντι 20 εκατομμυρίων από την Λίβερπουλ. Μένει να δούμε αν οι «tricky trees» θα δώσουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ στον Νιγηριανό κάνοντας τον την ακριβότερη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ