Φυσικά η ανανέωση ήταν το διαδικαστικό θέμα αφού η πρόθεση και των δύο πλευρών ήταν θετική, αλλά θα συζητήσουν και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο Ντιν Χέντερσον θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νότιγχαμ Φόρεστ καραδοκεί για να τον αποκτήσει. Πολύ κοντά βρίσκονται ι δύο πλευρές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη επέστρεψε στην Premier League και θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα την «κρατήσει» στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η απόκτηση ενός ποιοτικού τερματοφύλακα είναι πρωταρχικός στόχος της. Το όνομα που είναι στην κορυφή της λίστας της είναι ο 25άχρονος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Άγγλος βρίσκεται στο «Ολντ Τράφορντ» από 2015, έχοντας όμως περάσει πολλά χρόνια ως δανεικός. Δεν έχει βρει ρόλο στην ομάδα και για αυτό προτιμάει να αλλάξει «στέγη». Θέλει μια ομάδα που θα έχει ρόλο και η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να του προσφέρει θέση βασικού.

Στα τελειώματα η μεταγραφή – πρόταση δανεισμού ενός έτους, με ρήτρα 20 εκατομμυρίων λιρών.

Το Sky Sports αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν… σχεδόν βρει τη «χρυσή» τομή και είναι θέμα χρόνου να μετακομίσει από το Ολντ Τράφορντ στο «City Ground».

Στην Αθήνα για ανανέωση ο Κούπερ

Σύμφωνα με την «Telegraph», ο προπονητής της ομάδας Στιβ Κούπερ βρίσκεται στη χώρα μας για να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του. Δικαιωματικά αφού την οδήγησε στην Premier League μετά από 23 χρόνια.

Φυσικά η ανανέωση ήταν το διαδικαστικό θέμα αφού η πρόθεση και των δύο πλευρών ήταν θετική, αλλά θα συζητήσουν και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ