Φουλ αγωνιστική δράση είχαμε με την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Premier League. Ξεχωριστός ο αγώνας  Νότιγχαμ Φόρεστ- Μπόρνμουθ

Φουλ αγωνιστική δράση είχαμε με την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Premier League. Ξεχωριστός ο αγώνας  Νότιγχαμ Φόρεστ- Μπόρνμουθ, με τις ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς.

Μετά και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής ήταν ισόβαθμες με 4 πόντους κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Μία νίκη στο “Σίτι Γκράουντ” θα έδινε άλλη ψυχολογία για την συνέχεια.

Νότιγχαμ: Χέντερσον, Γουίλιαμς, Γουόραλ, Κουκ, Μακένα, Λόντι, Γέιτς, Κουγιατέ, Λίνγκαρντ, Τζόνσον, Γκιμπς Γουάιτ

Μπόρνμουθ: Νέτο, Σμιθ, Μέφαμ, Κέλι, Ζεμούρα, Τάβερνιερ, Κουκ, Λέρμα, Κρίστι, Μπίλινγκ, Σολάνκε

Η γηπεδούχος ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη. Ανύπαρκτη επιθετικά η φιλοξενούμενη δεν δημιούργησε καλή ευκαιρία για να προβληματίσει την άμυνα της γηπεδούχο. Το πρόβλημα του γκολ είναι πολύ εμφανές στην Μπόρνμουθ.

Η γηπεδούχος βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 33′. Έγινε κόρνερ από αριστερά, και ο Κουγιατέ νίκησε τους πάντες στον αέρα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 1-0.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 45+2′ με πέναλτι ο Τζόνσον διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του και της έδωσε σημαντικό προβάδισμα νίκης. Το πέναλτι προήλθε όταν ο Κέλι ουσιαστικά απέκρουσε την μπάλα με το χέρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπόρνμουθ που με το 2-0 εις βάρος της, ήταν με την πλάτη στον τοίχο βγήκε πιο ζωντανή και κατάφερε να βρει γκολ και να ξαναμπεί στον αγώνα.

Στο 51′ ο Φίλιπ Μπίλινγκ με ένα φοβερό σουτ αρκετά έξω από την περιοχή άφησε άγαλμα τον Χέντερσον. Από τα πιο όμορφα γκολ της σεζόν.

Η Μπόρνμουθ συνέχισε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσα.

Στο 63′ έγινε κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά πάσα του Κέλι για τον Σολάνκε, ο οποίος με βολ πλανέ έκανε το 2-2. Επίσης πολύ όμορφο γκολ. Όλα από την αρχή για τις δύο ομάδες στο “Σίτι Γκράουντ”.

Τελικά είχαμε την ολική ανατροπή από την ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο Μπόρνμουθ.

Στο 87′ εγκληματικό λάθος του Μακένα και ο Σολάνκε από δεξιά βρήκε τον Άντονι που στο τετ α τετ κερδίζει τον ανήμπορο Χέντερσον και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Από ένα ημίχρονο η κάθε ομάδα αλλά η Μπόρμουθ κατάφερε να βρει ένα γκολ παραπάνω και να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ