Σερί οι «καρακάξες», βυθίζονται οι Λονδρέζοι.

Η Νιούκαστλ υποδέχθηκε την Τσέλσι στο «St James Park», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League, και την κέρδισε με 1-0.

Χωρίς απειλητικές φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, χρειάστηκε να φθάσουμε στο 67’ για να δούμε την μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα, με ωραία φάση έξω από την περιοχή.

Ο Τζο Γουίλοκ πήρε την μπάλα με φοβερό βηματισμό και την έστειλε με δύναμη ψηλά στην δεξιά γωνία της εστίας, ανοίγοντας το σκορ.

Οι «καρακάξες» ανέβηκαν στην τρίτη θέση, συμπληρώνοντας πέντε διαδοχικές νίκες. Οι «μπλε», από την πλευρά τους, υπέστησαν την τρίτη σερί ήττα τους, ενώ έμειναν για πέμπτο συνεχόμενο ματς μακριά από τη νίκη.

Έτσι, έμειναν στην έβδομη θέση της κατάταξης, ισόβαθμοι με την Μπράιτον.

Νιούκαστλ (Έντι Χάου): Πόουπ, Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν (87΄Τάργκετ), Μπερν, Λόνγκσταφ, Μπρούνο Γκιμαράες, Γουίλοκ (85΄Μέρφι), Αλμιρόν, Ζοέλιντον, Γουντ (76΄Γουίλσον).

Τσέλσι (Γκρέιαμ Πότερ): Μεντί, Αθπιλικουέτα (46΄Πούλισικ), Τσαλόμπα, Κουλιμπαλί, Λόφτους – Τσικ (7΄Τιάγκο Σίλβα), Χολ (73΄Κουκουρέγια), Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Γκάλαγκερ, Μάουντ (73΄Ζίγιεχ), Μπρόγια (73΄Χάβερτζ).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ