Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» συναντήθηκαν η Νιουκάστλ και η Νότιγχαμ, στην πρεμιέρα τους στη φετινή Premier League.

Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» συναντήθηκαν η Νιουκάστλ και η Νότιγχαμ, στην πρεμιέρα τους στη φετινή Premier League.

Η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε το πρώτο δύσκολο τεστ στην νέα εποχή της στην πρώτη κατηγορία, απέναντι στην …πλούσια ομάδα του Βορρά, που ζει εποχές αφθονίας.

Μετά από 23 χρόνια ξανά στα μεγάλα σαλόνια.

Νιούκαστλ: Πόουπ, Τρίπιερ, Σαρ, Μπερν, Τάργκετ, Γκιμαράες, Γουίλοκ, Αλμιρόν, Σεν-Μαξιμέν, Γουίλσον, Ζοέλιντον

Νότιγχαμ: Χέντερσον, Γουίλιαμς, Νιακατέ, ΜακΚένα, Γουόραλ, Τοφολό, Ο’Μπράιεν, Κόλντμπακ, Λίνγκαρντ, Τζόνσον, Σάριτζ

Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους με τους γηπεδούχος να έχουν την κατοχή, αλλά χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν την κλασική ευκαιρία. όσο περνούσε ή ώρα είχαν βάλει μέσα στην περιοχή την φιλοξενούμενη που απλά περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να βγει στην κόντρα.

Μόλις στο 20′ είχαμε την πρώτη αξιόλογη απόκρουση του Χέντερσον. Στο 39′ η Νότιγχαμ είχε την πρώτη καλή στιγμή της με τον Λίγκαρντ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ισορρόπησε τον αγώνα. Δίκαιο κρίνεται το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “καρακάξες” μπήκαν πολύ δυνατά και άσκησαν μεγάλη πίεση στην φιλοξενούμενη. Μετά από λίγα λεπτά αυτή πίεση απόφερε καρπούς. Τουλάχιστον σε 2 περιπτώσεις ο Χέντερσον κράτησε το μηδέν παθητικό πριν δεχτεί το πρώτο γκολ.

Στο 58′ μετά από μια ανακατωσούρα στην περιοχή της της Νότιγχαμ ο κεντρικός αμυντικός της Νιούκαστλ Φαμπιάν Σαρ, έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής με το δεξί και έγραψε το 1-0.

Μετά το 70′ η φιλοξενούμενη κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και χαρακτηριστικό είναι ότι το πρώτο κόρνερ το κέρδισε στο 73′.

Στο 78′ μετά από λάθος αμυντικού της έξω απο την περιοχή έκλεψε την μπάλα ο Ζοέλιντον που έκανε το γύρισμα από τα αριστερά στο πρώτο δοκάρι που βρισκόταν ο Γουίλσον ο οποίος με εξαιρετικό γυριστό σουτ κέρδισε τον Χέντερσον έγραψε το 2-0 και κλείδωσε την νίκη.

Με τις υπόλοιπες μεταγραφές που έχουν γίνει και με αυτές που πρόκειται να γίνουν θα δούμε λογικά μια διαφορετική ομάδα. Γιατί η σημερινή της εικόνα δεν δείχνει παραμονή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ