Με ματσάρες συνεχίστηκε η Premier League στην όγδοη στροφή της. Από το Σαββατιάτικο μενού ξεχώρισε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νιουκάστλ  και Μπόρνμουθ  στο Σεντ  Τζέιμς Παρκ. 

Με ματσάρες συνεχίστηκε η Premier League στην όγδοη στροφή της. Από το Σαββατιάτικο μενού ξεχώρισε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νιουκάστλ  και Μπόρνμουθ  στο Σεντ  Τζέιμς Παρκ

Οι “Καρακάξες” ξεκίνησαν δυναμικά στο παιχνίδι, έχοντας την κατοχή και τις ευκαιρίες, όμως αρχικά το σουτ του Σεντ Μαξιμέν πέρασε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων στο 16ο λεπτό, καθώς και η κεφαλιά του Ταβερνιέρ στο 25ο λεπτό έπεσε εύκολα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ στο 33ο λεπτό.

Ένα πρώτο ημίχρονο που έληξε στο 0-0 και δεν είχε τέρματα, είχε όμως σκληρές μονομαχίες. Με τον Ταβερνιέρ να κιτρινίζεται από νωρίς.

Στο δεύτερο μέρος και ποιο συγκεκριμένα στο 62΄ο Philip Billing ελευθερώθηκε μέσα στην περιοχή, μετά από μία έξοχη ψηλή πάσα του Jordan Zemura έπιασε ένα θαυμάσιο σουτ στην αριστερή πλευρά της εστίας,  και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Γρήγορα ήρθε η απάντηση της Νιούκαστλ. Στο 67′ ένας αμυντικό της Μπόρνουθ βρήκε την μπάλα με το χέρι και μετά από υπόδειξη VAR ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Alexander Isak  εκτέλεσε και η μπάλα κατέληξε στην αριστερή πλευρά της εστίας, κάνοντας το 1-1.

Στο 79′ πολύ καλή στιγμή για την ολική ανατροπή της γηπεδούχου, αλλά το σουτ του Jacob Murphy κόπηκε τελευταία στιγμή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ