Καυτή η Νιούκαστλ που προερχόταν από 4 σερί νίκες, και η αήττητη για 12 αγώνες Λίβερπουλ (10-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις που είναι μια ανάσα από την κορυφή.

Πλούσια δράση στους αγώνες του Σαββάτου για την 35η στροφή της Premier League, με ξεκίνημα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ ανάμεσα σε Νιούκαστλ – Λίβερπουλ.

Καυτή η Νιούκαστλ που προερχόταν από 4 σερί νίκες, και η αήττητη για 12 αγώνες Λίβερπουλ (10-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις που βρισκόταν μια ανάσα από την κορυφή.

Με φόρα μπήκε η Λίβερπουλ στον αγώνα για να καθαρίσει από νωρίς το τρίποντο.

Στο 19΄ο Naby Keita μετά από μια πάσα ακριβείας, βρήκε πολύ χώρο μέσα στην περιοχή και χωρίς να χάσει χρόνο έπιασε το σουτ και έγραψε το 0-1.

Αυτό το γκολ έδωσε καλό ρυθμό στον αγώνα, με τη Λίβερπουλ να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, και να απειλεί με Μανέ και Ζότα αλλά να μην βρίσκει δεύτερο τέρμα και το σκορ να μένει ως έχει μέχρι το τέλος.

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Κραφτ, Σαρ (61′ Λασέλς), Μπερν, Τάργκετ, Σέλβι, Γκιμαράες, Γουίλοκ (67′ Γουντ), Αλμιρόν, Ζοέλινγκτον, Σεν-Μαξιμέν

Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμεζ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Χέντερσον (69′ Φαμπίνιο), Μίλνερ (78′ Αλκάνταρα), Κεϊτά, Μανέ (69′ Σαλάχ), Ντίας, Ζότα.







Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ