Τα μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ δε μένουν αδιάφορα στο ποδόσφαιρο και την Πρέμιερ Λιγκ. Με τη νεοφώτιστη Φούλαμ να κάνει την έκπληξη, αλλά και κάποιον να μη λέει αν είναι, τελικά, Άρσεναλ ή Τότεναμ!

My name is Bond. James… Liverpool Bond! ΟΚ. Τον Ντάνιελ Κρεγκ, τον “δώσαμε” με τη μία. Από τον τίτλο ήδη. Αλλά, τι να κάνουμε κιόλας; Ο ρόλος του είναι εμβληματικός. Και, ομολογουμένως, ένας από τους καλύτερους 007 που έχουν περάσει από τη μεγάλη οθόνη. Συγχρόνως, όμως είναι και… φόλα Λίβπερπουλ. Δεν το έχει κρύψει ποτέ και προσπαθεί πάντοτε, όσο και όποτε μπορεί να είναι κοντά στην ομάδα. Είτε στις τουρνέ της στις ΗΠΑ, αλλά και στο Άνφιλντ.

Ίντρις Έλμπα: Άρσεναλ… από κούνια!

His name, πάλι… παραλίγο και θα ήταν αυτό του επόμενου Bond. Ο Ίντρις Έλμπα, o θρυλικός Χάιμνταλ του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, αλλά και πολλών άλλων μέγκα-επιτυχιών, είναι γέννημα-θρέμα του Λονδίνου -στο Χάκνεϊ είδε το φως της ζωής, το 1972. Ο Ιντρίσα Ακούνα Έλμπα, με Κρεολό πατέρα από τη Σιέρα Λεόνε και μητέρα από τη Γκάνα, δεν πήρε, τελικά, το ρόλο του νέου 007. Αλλά για εκείνον εξίσου μεγάλο πλήγμα ήταν και ότι η Άρσεναλ έχασε εφέτος στο “τσακ” την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν άλλωστε και το πρόσωπο της παρουσίασης της περσινής της φανέλας…

Τομ Χόλαντ: Μια… “αράχνη” με σπηρούνια!

Αντίθετα από τον Ίντρις, αυτός που ένιωσε αγαλλίαση επειδή η Τότεναμ πήρε στο νήμα την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Πρέμιερ, ήταν ο Τομ Χόλαντ. Βέρος Λονδρέζος, ο πιο πρόσφατος “Spiderman” (σε 20 χρόνια ίσως his name να είναι Μποντ, αλλά προς το παρόν είναι πολύ νέος γι’ αυτό), ο Χόλαντ μόνο που δε… φοράει και σπηρούνια στον ύπνο του. Πέρυσι τον Δεκέμβρη δεν κώλωσε να… ζητήσει κι από τον Κιλιάν Εμπαπέ να φορέσει τη φανέλα της ομάδας!

Και… Άρσεναλ και Τότεναμ ο Ζακ Έφρον!

Τρελάρα καθώς είναι, έτσι κι αλλιώς, ο Ζακ Έφρον και… χαρά ένιωσε και λύπη για τα πιο πάνω. Διότι δηλώνει, συγχρόνως, οπαδός και της Άρσεναλ και της Τότεναμ. Μάλλον, για την ακρίβεια, δεν έχει δώσει απάντηση στο ερώτημα τι τελικά είναι, αφήνοντας να πλανιέται στον αέρα μια διπλή συμπάθεια. Είπαμε: his name is Έφρον. Όχι… σώφρων!

Μάργκοτ Ρόμπι: κορίτσι του “Τζόκερ” και της… Φούλαμ!

Αν είστε οπαδός της Φούλαμ, τώρα, το σαγόνι σας μπορεί να πέσει ελεύθερα κάτω εάν ξαφνικά δείτε εφέτος στο γήπεδο τη θεάρα “κοπελιά του Τζόκερ” να βλέπει το παιχνίδι πλάι σας, τώρα, στην Πρέμιερ Λιγκ και πάλι. Αυστραλή, ναι, η Μάργκοτ Ρόμπι, αλλά ελέω συζύγου, Τομ Άκερλεϊ δηλώνει πια οπαδός της ομάδας του Μάρκο Σίλβα. Ποιος τη χάρη της… (Της Φούλαμ!)

Χόακιν Φίνιξ: Για κάποιο λόγο… Φούλαμ κι αυτός!

Περιμένετε, όμως. Το πιο φοβερό στην πιο πάνω ιστορία δεν είναι ότι θα δείτε μόνο την κοπελιά του Τζόκερ στο γήπεδο της Φούλαμ. Θα δείτε και… τον ίδιο τον Τζόκερ. Για την ακρίβεια, τον Χοακίν Φίνιξ, που πήρε Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ομώνυμη ταινία. Τώρα, Αμερικανός άνθρωπος που ήλθε στη ζωή στην Κόστα Ρίκα, πώς έγινε οπαδός της Φούλαμ, μόνο ο… σεναριογράφος το ξέρει!

Τζέιμς Μακ Αβόι: Μια ζωή Σέλτικ!

Ο καθηγητής Xavier των X-Men (και γενικότερα σπουδαίος ηθοποιός που, όμως, πασίγνωστο έκαναν τα φιλμ της Marvel) είδε το φως της ζωής στη Γλασκόβη, το 1979. Μεγάλωσε ως Καθολικός, οπότε, λογικό ότι έγινε Σέλτικ. Σήμερα δηλώνει πνευματικός άνθρωπος, αλλά όχι Καθολικός. Όμως, είπαμε: Και… θρησκεία αλλάζει κανείς. Αλλά ομάδα δεν αλλάζει!

Λίαμ Νίσον: Μην του πειράξεις… κόρη και Λίβερπουλ!

Τέλος -και για να μην αδικήσουμε και τους Reds ότι έχουν…. λιγότερους οπαδούς στη λίστα αυτή από τη Φούλαμ, οπαδός της Λίβερπουλ είναι και ο Λίαμ Νίσον. Άλλωστε, μικρός έπαιξε και λίγο μπάλα στη Μποέμιανς και το ξέρει το άθλημα. Είναι και ηθοποιάρα και είναι και ωραίος τύπος. Μόνο… κινηματογραφική κόρη (βλέπε Αρπαγή), αλλά και γιό (Νυχτερινή Καταδίωξη) μην του πειράξετε. Σε τέτοια περίπτωση θα ακούσετε το περιβόητο: “Θα σε βρω… Και θα σε σκοτώσω”! (Και θα το κάνει! Στην οθόνη…)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ