O δηλωμένος φαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουσέιν Μπολτ, κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή σε αυτήν του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον άλλοτε ταχύτερο άνθρωπο στον κόσμο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του χαρακτηρίζοντας “μηχανή” τον CR7. Η είδηση της συμφωνίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γιουβέντους για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ μετά […]

O δηλωμένος φαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουσέιν Μπολτ, κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή σε αυτήν του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον άλλοτε ταχύτερο άνθρωπο στον κόσμο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του χαρακτηρίζοντας “μηχανή” τον CR7.

Η είδηση της συμφωνίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γιουβέντους για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ μετά από 12 χρόνια απουσίας έφερε τεράστιο ενθουσιασμό στους εκατομμύρια οπαδούς της στο Νησί αλλά και σε όλο τον κόσμο και ο Γιουσέιν Μπολτ είνα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο οκτώ φορές χρυσός Ολυμπιονίκης και επί σειρά ετών ο αθλητής που συνήθιζε να “σπάει τα χρονόμετρα” στις κούρσες της μίας ανάσας φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του BBC και εκεί αποθέωσε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, λέγοντας μεταξύ άλλων:

“Το να το φέρουμε πίσω είναι ένα τεράστιο χτύπημα. Ο Κριστιάνο απαιτεί πολλά οπότε θα απαιτήσει πολλά από εκείνους τους παίκτες. Και το μόνο που θα κάνει θα είναι να τους βελτιώσει.

Είναι σε διαφορετικό επίπεδο, είναι μηχανή. Νομίζω ότι θα παίζει μέχρι τα 42 του χρόνια. Επειδή είναι πάντα πολύ γυμνασμένος. Σε πολύ υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με νεαρότερους παίκτες.

Όλα αυτά σχετίζονται με τη δουλειά του. Και με την αφοσίωση που δείχνει”. Δήλωσε ο Τζαμαϊκανός πρώην σπρίντερ. Ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο αφού σταμάτησε τη στιβική καριέρα του και πλέον καταπιάνεται με τη μουσική.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ