O πατέρας και γιος Σάινθ βρέθηκε στην εκπομπή της Ισπανικής τηλεόρασης, ‘El Hormiguero’ και αναφέρθηκαν στην πορεία του γιου στην Ferrari μετά την πρώτη χρονιά, ενώ υπογράμμισε ο Carlos Jr ότι είτε με το ίδιο αυτοκίνητο είτε με πιο ίσους όρους έχει την δυνατότητα να νικήσει τον Hamilton και τον Verstappen. Ο πατέρας και ο […]

O πατέρας και γιος Σάινθ βρέθηκε στην εκπομπή της Ισπανικής τηλεόρασης, ‘El Hormiguero’ και αναφέρθηκαν στην πορεία του γιου στην Ferrari μετά την πρώτη χρονιά, ενώ υπογράμμισε ο Carlos Jr ότι είτε με το ίδιο αυτοκίνητο είτε με πιο ίσους όρους έχει την δυνατότητα να νικήσει τον Hamilton και τον Verstappen.

Ο πατέρας και ο γιος Sainz μίλησαν στην εκπομπή για πολλά θέματα μεταξύ άλλων, τόσο για το ντοκιμαντέρ του πρώτου που βγήκε στις αρχές του μήνα στο Amazon Prime, αλλά και για την πρώτη χρονιά του δεύτερου προαναφερθέντος με την Ferrari στην F1.

Σχετικά με την ερώτηση αν αλλάξουν τα πράγματα στην Ferrari, αφού με την τρίτη θέση του στο GP του Αμπού Νταμπί, πέρασε πέμπτος στην γενική κατάταξη με 164.5 βαθμούς, αφήνοντας έκτο τον Lando Norris με 160 βαθμούς και έβδομο, τον team-mate του, Charles Leclerc με 159 βαθμούς:

“Δεν ξέρω αν αυτό θα αλλάξει το status μου στην ομάδα ή όχι, επειδή πάντα πίστευα ότι στη Ferrari ξεκινήσαμε επί ίσοις όροις, αλλά στη Formula 1 δίνεται σημασία στην “μάχη με τον team-mate”, γιατί είναι ο μόνος που οδηγεί το ίδιο αυτοκίνητο με εσένα, οπότε μπορείς να συγκρίνεις τον εαυτό σου μόνο με τον team-mate σου. Αλλά η μάχη θα είναι, τουλάχιστον, σημαντική για την σεζόν του 2022 που υπόσχεται περισσότερη ισότητα. Και αυτό ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα”.

Σχετικά με το αν είναι πιθανό να νικήσει τον Max Verstappen και τον Lewis Hamilton, o Carlos Sainz ανέφερε ότι:

“Είτε με το ίδιο αυτοκίνητο είτε με πιο ίσους όρους, μπορώ να τους νικήσω, ναι. Το πρόβλημα είναι η Mercedes και η Red Bull της φετινής χρονιάς ήταν μεταξύ οκτώ δέκατων και ενός δευτερολέπτου ανά γύρο πιο γρήγοροι, και μεταξύ των οδηγών θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει διαφορά περισσότερη από δύο ή τρία δέκατα. Αν υπάρχει κάποιος οδηγός που οδηγεί το αυτοκίνητο οχτώ δέκατα γρηγορότερα, δεν έχει σημασία όσο καλός και αν είσαι, δεν θα είσαι σε θέση να τον νικήσεις. Ελπίζω ότι στην F1 του χρόνου θα μπορούμε όλοι να διασκεδάσουμε περισσότερο και να αγωνιστούμε εξίσου ισοδύναμα”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ