Το πρόβλημα της Άρσεναλ με την αστάθεια της δυστυχώς παραμένει και σίγουρα δεν δείχνει ούτε και φέτος έτοιμη για να κάνει το βήμα παραπάνω. Με ένα βήμα μπρος και δύο πίσω δεν πας πουθενά, όπως έδειξε και στην βαριά ήττα με την Άστον Βίλα εντός. Οι γκρίνιες υπάρχουν πιο δυνατές από τον κόσμο της ομάδας, […]

Το πρόβλημα της Άρσεναλ με την αστάθεια της δυστυχώς παραμένει και σίγουρα δεν δείχνει ούτε και φέτος έτοιμη για να κάνει το βήμα παραπάνω. Με ένα βήμα μπρος και δύο πίσω δεν πας πουθενά, όπως έδειξε και στην βαριά ήττα με την Άστον Βίλα εντός. Οι γκρίνιες υπάρχουν πιο δυνατές από τον κόσμο της ομάδας, αλλά ο Αρτέτα σε πρόσφατη δήλωση του είπε το μέλλον των κανονιέρηδων είναι λαμπρό. Για Explain Mr Arteta!

Η βαθμολογική θέση της Άρσεναλ που είναι 11η με απολογισμό 12 βαθμούς με 4-3-4 και ο τεχνικός της ομάδας παραδέχτηκε ότι χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να δει την Άρσεναλ εκεί που την θέλει.  Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων», είπε πως τα αποτελέσματα θα πρέπει αν έρθουν σύντομα και το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό.

«Είμαστε ακόμη μακριά από αυτό που έχω σαν στόχο. Δυστυχώς. Αλλά είναι μέρος της μετατροπής της ομάδας στο νέο πλάνο. Τα αποτελέσματα πρέπει να έρθουν άμεσα για το καλό της ομάδας μας, και  αυτό πρέπει να συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχουν να γίνει πολλά ακόμη και πολλά περισσότερα για το μέλλον. Έχουν ήδη γίνει αρκετές αλλαγές όχι μόνο για την ομάδα αγωνιστικά αλλά και για την οργάνωση του συλλόγου. Δεν είναι κάτι εύκολο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο τετράμηνο.

Είμαι από την φύση μου θετικό άτομο και είμαι σε θέση  να σας πω ότι το μέλλον της Άρσεναλ είναι λαμπρό. Θα πρέπει όμως να κάνουμε την αυτοκριτική μας, όλοι. Να προσπαθούμε να καταλάβουμε τους παίκτες μας και οι παίκτες όμως να μας καταλαβαίνουν επίσης. Τότε μόνο θα βρούμε τις λύσεις που χρειαζόμαστε και θα έρθουν περισσότερες νίκες»

Πάντα ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής, αλλά θα πρέπει ο τεχνικός ηγέτης της Άρσεναλ να καταλαβαίνει τον κόσμο της ομάδας, αλλά και την βαριά ιστορία του συλλόγου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ