Το πρόβλημα της Άρσεναλ με την αστάθεια της δυστυχώς παραμένει και σίγουρα δεν δείχνει ούτε και φέτος έτοιμη για να κάνει το βήμα παραπάνω. Αλλά τα αποδυτήρια λένε ότι είναι ο καθρέπτης μιας ομάδας. Και στην Άρσεναλ πρέπει να το κοιτάξουν αυτό. Όταν κατά την διάρκεια της προπόνησης γίνεται το έλα να δεις μεταξύ Νταβίντ […]

Το πρόβλημα της Άρσεναλ με την αστάθεια της δυστυχώς παραμένει και σίγουρα δεν δείχνει ούτε και φέτος έτοιμη για να κάνει το βήμα παραπάνω. Αλλά τα αποδυτήρια λένε ότι είναι ο καθρέπτης μιας ομάδας. Και στην Άρσεναλ πρέπει να το κοιτάξουν αυτό. Όταν κατά την διάρκεια της προπόνησης γίνεται το έλα να δεις μεταξύ Νταβίντ Λουίς και Ντάνι Θεμπάγιος, και οι μπουνιές έκαναν την εμφάνιση τους και μετά από λίγες ημέρες στον αγώνα Λιντς – Άρσεναλ, είχαμε ακόμα ένα σκηνικό που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά.

Κατά την διάρκεια του αγώνα Λιντς – Άρσεναλ που έληξε 0-0 και είχε σαν κέντρο αναφοράς την χαζή αποβολή του Πέπε είχαμε και ένα ακόμα σκηνικό που πήρε διαστάσεις μετά τον αγώνα. Πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα ο Κίεραν Τίερνεϊ κινήθηκε εναντίον του Εζγκιάν Αλιόσκι της Λιντς κια μπήκε στην μέση ο Ζάκα, αλλά όχι για να πάρει το μέρος του συμπαίχτη του, αλλά του αντιπάλου. 

Arsenal news: Martin Keown claims Kieran Tierney was 'incensed' with Granit  Xhaka | Metro News

Και για ποιο λόγο ο Γκρανίτ Τζάκα είχε αυτήν την συμπεριφορά;

Μα ο ποδοσφαιριστής της Λιντς είναι από την Π.Γ.Δ.Μ αλλά με Αλβανικές ρίζες, και επειδή κατά τον Ζάκα οικογένεια δεν είναι η Άρσεναλ αλλά η χώρα του, και έτσι πήρε το μέρος του αντιπάλου και έσπρωξε βίαια τον Κίεραν. Κάτι που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά.

Χαρακτηριστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ Μάρτιν Κίον, είπε: «Πιθανότατα θα ήμουν αναστατωμένος με τον Τζάκα».

Ο Τζάκα καταφέρνει να έχει το όνομα του στην επικαιρότητα, αλλά δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό για εξωαγωνιστικούς και αρνητικούς λόγους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ