Μαρινάκης: «Θέλουμε επίθεση, επίθεση, επίθεση - Φέραμε τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή»!

Μαρινάκης: «Θέλουμε επίθεση, επίθεση, επίθεση – Φέραμε τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή»! – Το… στίγμα του νέου Ολυμπιακού έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν.
Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών πήρε πρώτος τον λόγο και μίλησε για τη νέα χρονιά που έρχεται για τον σύλλογο, χαρακτηρίζοντας τον Αντόνιο Κορδόν ως τον κορυφαίο τεχνικό διευθυντή που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα. Ανέφερε για τον Μαρτίνεθ πως είναι προπονητής επιπέδου Πριμέρα Ντιβιζιόν που διψάει για επιτυχίες και τόνισε με νόημα: «Θέλουμε επίθεση, επίθεση, επίθεση»!

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Είναι η καλύτερη στιγμή σήμερα. Αποφασίσαμε να αφήσουμε πίσω τη χρονιά που πέρασε. Η προσωπική μου άποψη δεν είναι όσο τραγική την παρουσιάζουν. Για αυτό φέραμε ίσως τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή με επιτυχία σε μεγάλες ομάδες και με Πρωτάθλημα με τη Μονακό. Με επιτυχίες τεράστιες και με παίκτες.

Και έναν προπονητή επιπέδου Πριμέρα. Νέος προπονητής που διψάει για επιτυχίες. Εμπιστεύθηκα τον Αντόνιο στην επιλογή του. Ξέρει πολύ καλά που ήρθε. Θέλουμε επίθεση, επίθεση, επίθεση. Μία ομάδα να πρεσάρει και να κερδίζει και να χαιρόμαστε το θέαμα και τους παίκτες μας. Όλα αυτά δεν είναι εύκολα και χρειάζονται χρόνο. Να είστε σίγουροι πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν δουλέψει σκληρά και μπορούν να πετύχουν τους στόχους. Και τη διάθεση έχουν. Είχα αποφασίσει να μιλήσουμε σε μία συνέντευξη Τύπου με όλους και να ρωτήσετε ότι θέλετε και γενικά τι γίνεται με το ελληνικό ποδόσφαιρο σαν ομάδα και σαν χώρα. Ίσως σήμερα να μην είναι η κατάλληλη μέρα λόγω της παρουσίασης αλλά ορισμένες ερωτήσεις θα είμαστε εκεί να απαντήσουμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα