Η αγορά είναι τεράστια και ο Πεπ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Κοίταξε το μπλοκάκι του και η επόμενη επιλογή του είχε το όνομα Σέρχι Γκόμεζ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έψαχνε εδώ και καιρό τον τρόπο να αποκτήσει τον  Κουκουρέγια. Έναν ποδοσφαιριστή που τον ήθελε πολύ ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Σίτι έδωσε τον Ζιντσένκο στην Άρσεναλ και παρά την παρουσία του Ζοάο Κανσέλοτώρα θέλει να καλύψει το κενό, και ο Πεπ είχε στο μπλοκάκι του από την αρχή των μεταγραφών τον Μαρκ Κουκουρέγια.

Εκεί που όλη η πιάτσα είχε δεδομένο ότι ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η αγορά του από την Σίτι, όλα τούμπα και τεράστια ανατροπή. Η Τσέλσι ήρθε  σε οριστική συμφωνία με την Μπράιτον, η οποία αναμένεται να βάλει στα ταμεία της από την παραχώρησή του περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Η αγορά είναι τεράστια και ο Πεπ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Κοίταξε το μπλοκάκι του και η επόμενη επιλογή του είχε το όνομα Σέρχι Γκόμεζ. Γεννημένος στις 04/09/2000 που έπαιζε στην γνωστή μασία της Μπαρτσελόνα και είχε περάσει και από… τα χέρια του Πεπ.

Τώρα είναι ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ και προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Ουέσκα.

Το κόστος αναμένεται να φτάσει και τα 10 εκ ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ