Η Γιουνάιτεντ είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Δανό μεσοεπιθετικό και σήμερα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αποχώρησε από την Μπρέντφορντ, αλλά όχι όμως και από την Αγγλία. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του.

Η Τότεναμ, στην οποία έπαιξε και το διάστημα 2013-2020, ήθελε να τον κάνει δικό της. Από πρόταση όμως πολύ πολύ πιο κάτω, από αυτό που θα ήθελε ο Δανός.  Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τού κατέθεσε επίσημη πρόταση, αλλά εκείνος δεν «ψήθηκε» εξ αρχής.

Μπορεί η νέα χρονιά να βρει βέβαια την ομάδα του Τεν Χάαγκ,  εκτός Champions League, αλλά τα 15ο χιλ την εβδομάδα δεν τα λες και λίγα.

Η Γιουνάιτεντ είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Δανό μεσοεπιθετικό και σήμερα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Πολύ σημαντική προϋπόθεση και εκεί οφειλόταν η καθυστέρηση  οι ιατρικές εξετάσεις, να βγουν πεντακάθαρες, λόγο και του σημαντικού προβλήματος καρδιάς που είχε αντιμετωπίσει. Τελικά βγήκαν πεντακάθαρες. Με τις «μέλισσες» είχε 1 γκολ και 4 ασίστ σε 11 συμμετοχές στην Premier League.

“Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος και ανυπομονώ να αρχίσω. Είχα το προνόμιο να αγωνιστώ πολλές φορές στο ‘Ολντ Τράφορντ’, αλλά το να το κάνω φορώντας την κόκκινη φανέλα της Γιουνάιτεντ θα είναι εκπληκτικό συναίσθημα”, είπε στις πρώτες δηλώσεις του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ