Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτρεχε ένα σερί τριών νικών στην Premier League, ενώ η Άρσεναλ είναι η μοναδική ομάδα που είχε το  απόλυτο 5/5.

Μονομαχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ που θυμίζει κάτι από τα παλιά που πήγαινε τρένο μέχρι και πριν τον σημερινό αγώνα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτρεχε ένα σερί τριών νικών στην Premier League, ενώ η Άρσεναλ είναι η μοναδική ομάδα που είχε το  απόλυτο 5/5.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια, Μακτόμινεϊ, Έρικσεν, Άντονι, Φερνάντες, Σάντσο, Ράσφορντ

Αρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Ζιντσένκο, Λοκονγκά, Τσάκα, Σακά, Έντεγκααρντ, Μαρτινέλι, Ζεζούς

Στο 15΄ακυρώθηκε γκολ της Άρσεναλ μετά από υπόδειξη του VAR. Σπρώξιμο του Έντεγκαρντ στον Έρικσεν στην αρχή της φάσης.

Η Άρσεναλ ήταν η ομάδα που έκανε το παιχνίδι της και η Γιουνάιτεντ απλά προσπαθούσε να περιορίσει τους επιθετικούς της φιλοξενούμενης, αλλά τελικά αυτή βρήκε πρώτη το γκολ  ενάντια στην ροή του αγώνα. Στο 35′ σε μια ξαφνική αντεπίθεση για τη Γιουνάιτεντ, ο Φερνάντες δέχεται φάουλ αλλά ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα, και η μπάλα έφτασε στον Ράσφορντ που με μια ωραία κάθετη, άδειασε τρεις αντιπάλους και έβγαλε τον Άντονι τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Βραζιλιάνος πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, στον πρώτο του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ μπήκε πολύ δυνατά και τελικα κατάφερε στο 60′ να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Με μια άμορφη κάθετη πάσα του Έντεγκαρντ για τον Ζεζούς, ο Νταλότ προσπάθησε  να κόψει, αλλά η μπάλα έφτασε στον Σακά, που σε άδειο τέρμα έκανε εύκολα το 1-1.

Άμεση αντίδραση από την γηπεδούχο μόλις πέντε λεπτά με την ισοφάριση. Με μια όμορφη πάσα στο 65′ από τον Φερνάντες στον Ράσφορντ, που έτρεξε μόνος του το μισό γήπεδο και με όμορφο πλασέ έκανε το 2-1.

Η Άρσεναλ είχε βγει μπροστά και άφηνε πολλούς χώρους ανοιχτούς πίσω. Τελικά το πλήρωσε στο 75′ και η Γιουνάιτεντ έδειξε ότι κλείδωσε την νίκη κάνοντας το 3-1.Βρήκε ξανά κενούς χώρους στην πλάτη της άμυνας της Άρσεναλ, και ο Έρικσεν έγινε κάτοχος της μπάλας και μπήκε μόνος στην περιοχή μοίρασε αριστερά στον Ράσφορντ που σε κενή εστία έκανε το 3-1

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Αρτέτα και έβαλε στοπ στο απόλυτο, αλλά αντίθετα νέο σερί άρχισε η Γιουνάιτεντ. Αν και νωρίς ακόμα κάτι δείχνει να αλλάζει στον πλανήτη Γιουνάιτεντ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ