Έως το καλοκαίρι του 2025 θα παραμείνει στη Λίβερπουλ ο Τζόρνταν Χέντερσον. Καθώς ο αρχηγός των «κόκκινων» υπέγραψε νέο, τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο του Μερσεϊσάιντ. Ο 31 ετών μέσος εντάχθηκε το 2011 στο δυναμικό των «ρεντς». Προερχόμενος από τη Σάντερλαντ, και από τότε έχει «γράψει» 394 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ. Της οποίας έγινε […]

Έως το καλοκαίρι του 2025 θα παραμείνει στη Λίβερπουλ ο Τζόρνταν Χέντερσον. Καθώς ο αρχηγός των «κόκκινων» υπέγραψε νέο, τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο του Μερσεϊσάιντ.

Ο 31 ετών μέσος εντάχθηκε το 2011 στο δυναμικό των «ρεντς». Προερχόμενος από τη Σάντερλαντ, και από τότε έχει «γράψει» 394 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ. Της οποίας έγινε αρχηγός το 2015.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο συμβόλαιο του Χέντερσον με τη Λίβερπουλ, με την οποία έχει κατακτήσει την Premier League, το Champions League και το League Cup, έληγε το 2023. Ο Χέντερσον είναι ο τελευταίος παίκτης της πρώτης ομάδας που δεσμεύεται με τη Λίβερπουλ, καθώς στη διάρκεια του καλοκαιριού υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τους «κόκκινους» οι Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Άντι Ρόμπερτσον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ