Ο Βόουτ Φάες της Λέστερ χάρισε στους «κόκκινους» τη νίκη με δύο αυτογκόλ.

H Λίβερπουλ υποδέχθηκε τη Λέστερ στο Άνφιλντ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Premier League, κι έφθασε στη νίκη με 2-1 χωρίς καν να χρειαστεί οι παίκτες της να βρουν δίχτυα!

Τα δύο αυτογκόλ του Βόουτ Φάες, στο 38’ και το 45’, αποδείχθηκαν αρκετά για να της χαρίσουν τη νίκη απέναντι στις «αλεπούδες», οι οποίες είχαν ανοίξει το σκορ στο 4’ με τον Κίρναν Ντιούσμπερι-Χολ.

Ο Κώστας Τσιμίκας μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 62ο λεπτό, στη θέση του Άντι Ρόμπερτσον, ενώ ο Χάρβεϊ Έλιοτ αποχώρησε αναγκαστικά εξαιτίας τραυματισμού στο 86’.

Οι «κόκκινοι» συμπλήρωσαν νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων και συνεχίζουν από την κορυφή της κατάταξης, στο +5 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Ρόμπερτσον (62′ Τσιμίκας), Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Άρνολντ, Χέντερσον, Τιάγκο, Έλιοτ, Τσάμπερλεϊν, Νούνιες, Σαλάχ.

Λέστερ (Ρότζερς): Γουόρντ, Καστάνιε, Αμάρτεϊ, Φαές, Τόμας, Σουμαρέ, Εντιντί (59′ Τίλεμανς), Ντιούσμπερι-Χολ, Μπαρνς, Πέρεθ (71′ Ιεανάτσο), Ντάκα (15′ Βάρντι).

Η Γουέστ Χαμ και η Μπρέντφορντ, από την πλευρά τους, συναντήθηκαν στο Λονδίνο, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-0.

Ο Άιβαν Τόνεϊ βρήκε πρώτος δίχτυα στο 18’ και ο Τζος Ντασίλβα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 43’, «κλειδώνοντας» από νωρίς την επικράτηση.

Αυτή ήταν η πέμπτη σερί ήττα των «σφυριών» και… σύννεφα έχουν αρχίσει να μαζεύονται πάνω από το κεφάλι του προπονητή τους, Ντέιβιντ Μόγιες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ