Εντός έδρας νίκη είχαμε και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κόντρα στη Λέστερ.

Η Τότεναμ και η Γουέστ Χαμ τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Tottenham Hotspur Stadium», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο αντίπαλοι είχαν έρθει ισόπαλοι, 1-1. Τώρα, όμως, οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έφθασαν με άνεση στη νίκη, με 2-0, στο λονδρέζικο ντέρμπι.

Τα «σπιρούνια» καθάρισαν την επικράτησή τους στο δεύτερο μέρος, με τον Έμερσον να βρίσκει δίχτυα στο 56’ και τον Σον Χιουνγκ Μιν στο 72’.

Έτσι, επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και παρέμειναν τέταρτοι, στο +1 από τη Νιούκαστλ, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στον αγώνα που προηγήθηκε, στο Ολντ Τράφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Λέστερ, με 3-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κόκκινων διαβόλων» ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ που σκόραρε δις, στο 25’ και στο 56’.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τζέιντον Σάντσο στο 61’.

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν τρίτοι, τρεις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Μαρτίνες, Σο (69′ Ουάν Μπισάκα), Φρεντ (59′ ΜακΤόμινεϊ), Ζάμπιτσερ (80′ Μάινου), Ράσφορντ (69′ Ελάνγκα), Φερνάντες, Γκαρνάτσο (46′ Σάντσο), Βέχορστ.

Λέστερ: Γουόρντ, Κρίστιανσε, Φας, Σούταρ, Καστάν, Μεντί (59′ Σουμαρέ), Ντιούσμπερι-Χολ (59′ Τίλεμανς), Τέτε (75′ Πράετ), Μάντισον, Μπαρνς, Ιχεανάτσο (75′ Βάρντι).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ