Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση που θέλει την οριστική απόφαση των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ να μην επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές . Που ανήκουν σε εθνικές χωρών που είναι στην κόκκινη ζώνη του κορωνοϊού να ενσωματωθούν σε αυτές. Για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου. “Η απόφαση των συλλόγων, που υποστηρίζεται πλήρως από […]

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση που θέλει την οριστική απόφαση των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ να μην επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές . Που ανήκουν σε εθνικές χωρών που είναι στην κόκκινη ζώνη του κορωνοϊού να ενσωματωθούν σε αυτές. Για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου.

“Η απόφαση των συλλόγων, που υποστηρίζεται πλήρως από την Premier League. Αφορά σχεδόν 60 ποδοσφαιριστές από 19 συλλόγους της Premier League. Που είναι να ταξιδέψουν σε 26 χώρες που βρίσκονται στην κόκκινη λίστα στο διεθνές παράθυρο του Σεπτεμβριου.

Αυτή ακολουθεί την απόφαση της FIFA να μην επεκτείνει την προσωρινή εξαίρεση για τους παίκτες, με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του αγγλικού ποδοσφαίρου που την υπογράφουν όλοι οι σύλλογοι της Premier League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ