Κάνοντας το ταμείο των μεταγραφών της 10ετίας εντοπίζουμε μεγάλη μάχη των δύο ομάδων του Μάντσεστερ που επένδυσαν-σπατάλησαν σχεδόν 1 δις ευρώ!

Κάνοντας το ταμείο των μεταγραφών της 10ετίας εντοπίζουμε μεγάλη μάχη των δύο ομάδων του Μάντσεστερ που επένδυσαν-σπατάλησαν σχεδόν 1 δις ευρώ!

Κάθε τέλος μεταγραφικής περιόδου μας δίνει την αφορμή να ψάξουμε ποιες ομάδες κυνήγησαν τις υπερβάσεις. Το ποδόσφαιρο μιλάει πλέον με άλλα ποσά και αυτό αποτυπώνεται στις φετινές μεταγραφές αλλά και της 10ετίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A post shared by Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Ως είθισται οι αγγλικές ομάδες δίνουν πολλά περισσότερα χρήματα για να φέρουν παίκτες από κάθε άλλο πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Στο… ανταγωνισμό βέβαια εκτός Νησιού μπαίνει και η Παρί Σ.Ζ ενώ “σπατάλες” και αν έκανε η Μπαρτσελόνα όλα αυτά τα χρόνια!

Με το κλείσιμο της 10ετίας προκύπτει μια ενδιαφέρουσα στατιστική λίστα με τις 10 ευρωπαϊκές ομάδες που έκαναν τα ακριβότερα ψώνια της 10ετίας.

Και η κορυφή ανήκει στους δύο συλλόγους του Μάντσεστερ που ξόδεψαν περίπου από 1 δις ευρώ η κάθε μία. Μικρό προβάδισμα δίνεται όμως στην Γιουνάιτεντ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ