Δεν είχαμε νικητή στο Άνφιλντ.

Δεν είχαμε νικητή στο Άνφιλντ, με τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ να έρχονται ισόπαλες, 2-2, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Premier League.

Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι άνοιξε το σκορ στο 8’ και ο Γκάμπριελ Ζεσούς διπλασίασε τα τέρματα των «κανονιέρηδων» στο 28’.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα μείωσαν στο 42’ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 87’ με τον Ρομπέρτο Φιρμίνιο.

Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν πρώτοι, στο +6 από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι «κόκκινοι» έμειναν για τέταρτο σερί ματς μακριά από τη νίκη. Είναι πλέον όγδοοι, στο -9 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Ο βοηθός διαιτητή Κώστας Χατζηδάκης εμφανίστηκε να δίνει αγκωνιά στον Άντο Ρόμπερτσον στο ημίχρονο, όταν ο παίκτης τον πλησίασε για να διαμαρτυρηθεί!

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (78′ Φιρμίνο), Χέντερσον, Τζόουνς (60′ Τιάγκο), Ζότα (60′ Νούνιες), Σαλάχ, Χάκπο.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (89′ Τίερνι), Παρτέι, Τζάκα, Έντεγκααρντ (80′ Κίβιορ), Σακά, Μαρτινέλι, Ζεσούς (80′ Τροσάρ).

Από το «Elland Road» πέρασε η Κρίσταλ Πάλας, επικρατώντας με 5-1 της Λιντς, η οποία είχε προηγηθεί στο 21’ με τον Πάτρικ Μπάμφορντ.

Τα πάνω-κάτω έφεραν ο Μαρκ Γκουέχι στο 45’+1’, ο Τζόρνταν Αγιού στο 53’ και στο 77’, ο Εμπερέτσι Έζε στο 55’ και ο Οντσόν Εντουάρ στο 69’.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ