Το έχει η ομάδα του Μάντσεστερ με τους μεγάλους τραυματισμούς. Μετά του Αγουέρο, σειρά ο Ζέσους που ο ΠΕΠ θα τον χάσει για τουλάχιστον ένα μήνα! . Ο Γκουαρδιόλα θα κληθεί να κάνει… πειράματα για την θέση του σέντερ φορ στην Μάντσεστερ Σίτι . Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να νίκησε τη Γουλβς στην πρεμιέρα της Premier League ωστόσο θα χάσει τον Γκαμπριέλ […]

Το έχει η ομάδα του Μάντσεστερ με τους μεγάλους τραυματισμούς. Μετά του Αγουέρο, σειρά ο Ζέσους που ο ΠΕΠ θα τον χάσει για τουλάχιστον ένα μήνα!
.
Ο Γκουαρδιόλα θα κληθεί να κάνει… πειράματα για την θέση του σέντερ φορ στην Μάντσεστερ Σίτι
.
Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να νίκησε τη Γουλβς στην πρεμιέρα της Premier League ωστόσο θα χάσει τον Γκαμπριέλ Ζεσούς που αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.
.
.
Την είδηση έκανε γνωστή η Βραζιλιάνικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που ενημερώθηκε από τους ανθρώπους των «πολιτών» πως ο 23χρονος φορ υπέστη τραυματισμό στον αγώνα του «Μολινό» κι έτσι θα είναι απών από τις αναμετρήσεις της «σελεσάο» με Βολιβία και Περού (9 και 13 Οκτωβρίου αντίστοιχα).
.
Όσον αφορά τις αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Σίτι, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Λέστερ και Λιντς για την Premier League και με Μπέρνλι για το League Cup. Μάλιστα ο ”πονοκέφαλος” για τον Πεπ Γκουαρντιόλα μεγαλώνει καθώς θα απουσιάζει για ακόμα εφτά εβδομάδες και ο τραυματίας Σέρχιο Αγουέρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ