Ποδαρικό με το δεξί για την ομάδα του Αρτέτα και άνετη νίκη μέσα σε ακραία καιρικά φαινόμενα στο Δε Χόθορνς, με το εμφατικό 4-0.  Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν είδαμε τρεις συνεχόμενες νίκες και μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την συνέχεια. Πλέον κάτι κινείται στον πλανήτη Άρσεναλ και σκάνε τα πρώτα χαμόγελα στους Gunners. https://twitter.com/videos_arsenal/status/1345488301579509760 […]

Ποδαρικό με το δεξί για την ομάδα του Αρτέτα και άνετη νίκη μέσα σε ακραία καιρικά φαινόμενα στο Δε Χόθορνς, με το εμφατικό 4-0.  Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν είδαμε τρεις συνεχόμενες νίκες και μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την συνέχεια. Πλέον κάτι κινείται στον πλανήτη Άρσεναλ και σκάνε τα πρώτα χαμόγελα στους Gunners.

https://twitter.com/videos_arsenal/status/1345488301579509760

Ο Λακαζέτ επέστρεψε για τα καλά. Δύο γκολ σε 4 λεπτά.

Η σημερινή νίκη στο Δε Χόθορνς ήρθε για να πιστοποιήσει την ανοδική πορεία που βρίσκεται η ομάδα του Αρτέτα που ξέφυγε οριστικά από τα κάτω στρώματα της βαθμολογίας και πλέον κοιτάζει την πρώτη πεντάδα, και αντίθετα η γηπεδούχος παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας και θα είναι δύσκολο το έργο της παραμονής

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Emirates FLY BEFTER Emirates FLY BETTER 22 aા"

Γουεστ Μπρομ – Άρσεναλ 0 – 4

Εξαιρετική εμφάνιση της Άρσεναλ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League. Ταχύτητα, εξαιρετική κυκλοφορία, ουσία στο παιχνίδι της, με τους νεαρούς Σμιθ Ρόου και Σάκα να κάνουν εντυπωσιακή εμφάνιση. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα επικράτησε 0-4, πέτυχε τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα μετά τα τρίποντα με Τσέλσι και Μπράιτον και ανέβηκε στην 11η θέση, προσπερνώντας στην κατάταξη Κρίσταλ Πάλας, Λιντς και Γουλβς.

Οι Λονδρέζοι ήταν εξαιρετικοί με το ξεκίνημα, δημιούργησαν κινδύνους με Μπεγιερίν, Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ, αλλά τη λύση την έδωσε ο Τίρνεϊ. Στο 23′ ο Σκωτσέζος με υπέροχη προσπάθεια, έκανε τον Φέρλονγκ να… ψάχνεται και με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε τρία λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν τη μπάλα, Λακαζέτ, Σμιθ Ρόου και Σάκα συνδυάστηκαν υπέροχα και ο τελευταίος από κοντά πέτυχε το 2-0.

Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, παρά το γεγονός πως το χιόνι είχε καλύψει το τερέν στο Hawthorns. Στο 61’ ήρθε το τρίτο γκολ για την Άρσεναλ. Η φάση άρχισε από την εξαιρετική ενέργεια του Σάκα, ο Αζαγί δε σημείωσε αυτογκόλ, ο Σμιθ Ρόου νικήθηκε από τον Τζόνστον, αλλά ο Λακαζέτ δεν αστόχησε και σκόραρε σε τρίτο διαδοχικό ματς. Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 4-0, με τον Γάλλο επιθετικό έπειτα την εξαιρετική ασίστ του Τίρνεϊ να φτάνει τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα! 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ