Θα δώσει 150 εκατ. λίρες για να μπορέσει να κάνει μεταγραφές.

Η Τότεναμ πλασαρίστηκε τέταρτη στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξει στους ομίλους του UEFA Champions League.

Ο προπονητής της, Αντόνιο Κόντε, έχει πολλή δουλειά μπροστά του για να φτιάξει μια όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική ομάδα εν όψει της συμμετοχής της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου.

Για να τα καταφέρει θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, προκειμένου να προχωρήσει στις μεταγραφικές κινήσεις που θέλει, κάνοντάς τες πράξη.

Για το λόγο αυτό η ιδιοκτήτρια εταιρία, ENIC, αποφάσισε να ενισχύσει τα «σπιρούνια» με το ποσό των 150 εκατ. λιρών.

Ο πρόεδρος, Ντάνιελ Λίβι, ανέφερε σχετικά: «Επιπλέον κεφάλαιο από την ENIC θα επιτρέψει τώρα περαιτέρω επενδύσεις στον σύλλογο, σε μια σημαντική στιγμή».

Όπως πρόσθεσε, πάντως, ο… καημός τους ήταν το γηπεδικό. Η ανακαίνισή του ολοκληρώθηκε το 2019 και αποτελεί πλέον το τρίτο μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αγγλία.

«Η δημιουργία ενός γηπέδου παγκόσμιας κλάσης ήταν πάντα βασικό δομικό στοιχείο για την επίτευξη εσόδων, για να μπορέσουμε να επενδύσουμε στις ομάδες και να υποστηρίξουμε τις φιλοδοξίες μας να αγωνιζόμαστε με συνέπεια στα υψηλότερα επίπεδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ