Αίσιο τέλος φαίνεται να πλησιάζει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο φάκελος με την κατηγορία βιασμού φαίνεται ότι κλείνει για τον ποδοσφαιριστή. Η  Κάθριν Mαγιόρκα είχε καταγγείλει τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι τη βίασε το 2009 σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας με την υπόθεση να έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ο δικαστής Ντάνιελ […]

Αίσιο τέλος φαίνεται να πλησιάζει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο φάκελος με την κατηγορία βιασμού φαίνεται ότι κλείνει για τον ποδοσφαιριστή. Η  Κάθριν Mαγιόρκα είχε καταγγείλει τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι τη βίασε το 2009 σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας με την υπόθεση να έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο δικαστής Ντάνιελ Άλμπρεγκτ έχει προτείνει την απόρριψη της καταγγελίας καθώς υποστηρίζει ότι υποστηρίχθηκε από παράνομα έγγραφα.

Οι δικηγόροι του Ρονάλντο έχουν παραδεχτεί πως το 2010 το ζήτημα λύθηκε εξωδικαστικά με αποζημίωση 375.000 δολαρίων προς τη Μαγιόργκα. Με αντάλλαγμα τη σιωπή της. Παράλληλα, αποδέχονται πως έκαναν σεξ, πλην όμως η πλευρά του Πορτογάλου ισχυρίζεται πως ήταν συναινετικό.

Βέβαια η κυρία Μαγιόρκα έχει άλλη άποψη και φαίνεται πως τα πρώτα “χιλιάρικα” τελείωσαν. Καθώς, σύμφωνα με το Associated Press, η Μαγιόργκα διεκδικεί 200.000 δολάρια από τον Ρονάλντο.

Ο δικαστής όμως έχει καταλάβει από την αρχή το τι πραγματικά συνέβη. Με αποτέλεσμα να προτείνει το αίσιο τέλος για τον Πορτογάλο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ