Τι έγινε στη δωδέκατη στροφή της Premier League.

Από το «Gtech Community Stadium» κλήθηκε να περάσει η Τσέλσι, αντιμετωπίζοντας την Μπρέντφορντ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Oι «μπλε» προέρχονταν από τέσσερις διαδοχικές νίκες, αυτήν τη φορά όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν το «τρίποντο», αφού έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε τη Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ και την κέρδισε με 1-0, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να πετυχαίνει ο Ντάργουιν Νούνιες στο 22’, έπειτα από ασίστ του Κώστα Τσιμίκα.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας (81′ Ρόμπερτσον), Χέντερσον, Τιάγκο (58′ Φαμπίνιο), Καρβάλιο (58′ Τζόουνς), Σαλάχ, Φιρμίνο (81′ Μίλνερ), Νούνιες (58′ Έλιοτ).

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Τζόνσον, Ζουμά, Κέρερ, Κρέσγουελ, Φορνάλς (61′ Μπενραχμά), Ράις, Σούτσεκ, Ντάουνς (74′ Αντόνιο), Σκαμάκα, Μπόουεν.

Στο «St. James Park» συναντήθηκαν η Νιούκαστλ και η Έβερτον, με τους γηπεδούχους επίσης να κερδίζουν με 1-0, χάρη στο γκολ του Μιγκέλ Αλμιρόν στο 31’.

Η Μπόρνμουθ και η Σαουθάμπτον, από την πλευρά τους, έπαιξαν στο «Dean Court», με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν το «διπλό», με 1-0.

Σκόρερ χρίστηκε ο Τσε Άνταμς στο 9’, επιτρέποντας έτσι στην ομάδα του να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα:

Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ 1-0
Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον 0-1
Μπρέντφορντ-Τσέλσι 0-0
Νιούκαστλ-Έβερτον 1-0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ