Τα «σπιρούνια» πήραν το λονδρέζικο ντέρμπι και πλησίασαν τους «κανονιέρηδες» στον έναν βαθμό.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Τότεναμ την εντός έδρας αναμέτρησή της με την Άρσεναλ, που ήταν εξ αναβολής για την 22η αγωνιστική της Premier League.

Τα «σπιρούνια» ήταν εντυπωσιακά στο «Tottenham Hotspur Stadium» και επικράτησαν με 3-0, πλησιάζοντας στον έναν πόντο τους «κανονιέρηδες» και τις θέσεις που οδηγούν στο UEFA Champions League.

Ο Σοάρες έκανε σκληρό μαρκάρισμα στο 21’, το οποίο τιμωρήθηκε με πέναλτι από τον διαιτητή. Το εκτέλεσε ο Χάρι Κέιν ένα λεπτό αργότερα, για το 1-0.

Δεν τους έφθανε που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με δέκα παίκτες στο 33’ μετά την αποβολή του Ρομπ Χόλντινγκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντρε εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή τους και στο 37’ και πάλι ο Κέιν έβαλε και δεύτερο γκολ, με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ.

Ο Έμερσον στο 42’ έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, όχι όμως και ο Σον Χιουνγκ-Μιν στο 47’, ο οποίος έστειλε την μπάλα μέσα από το δεξί δοκάρι.

Σον και Έμερσον συνέχισαν να δοκιμάζουν το πόδι τους, χωρίς όμως να μπορέσουν να σκοράρουν.

Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Μάρτιν Οντεγκάαρντ στο 80’, αλλά ο Λιορίς πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση την τελευταία στιγμή.

Τότεναμ: Λιορίς, Σάντσεζ, Ντάιερ, Ντέιβις (82′ Ροντόν), Έμερσον, Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν, Κουλουσέβσκι (72′ Μόουρα), Σον (72′ Μπέρχβαϊν), Κέιν.
Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Σοάρες, Χόλντινγκ, Μαγκαλιάες (76′ Ταβάρες), Τομιγιάσου, Ελνένι, Τσάκα, Σακά, Έντεγκαρντ, Μαρτινέλι (64′ Σμιθ-Ρόου), Ενκέτια (73′ Λακαζέτ).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

3-0, ο Σον πλασάρει τον εξουδετερωμένο Ράμσντεϊλ:




2-0 ο Κέιν με κεφαλιά – «ψαράκι»:




Αποβλήθηκε για αγκωνιά ο Χόλντιγκ:




Το σωτήριο τάκλιν του Σέντρικ Σοάρες:




1-0, ευστοχεί σε πέναλτι ο Κέιν, φωνάζουν οι «gunners»:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ