Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφθασε τα 700 γκολ στην καριέρα του σε διασυλλογικό επίπεδο.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ επιβλήθηκαν με 2-1 της Έβερτον μες στο «Goodison Park» και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους στην πρώτη ήττα τους ύστερα από δύο σερί νίκες.

Ο Άλεξ Ιβόμπι άνοιξε το σκορ στο 5’, αλλά η συνέχεια ανήκει στους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι έκαναν την ανατροπή.

Ο Άντονι βρήκε δίχτυα στο 15’ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 44’, στέλνοντας την μπάλα με δύναμη στην κάτω δεξιά γωνία.

Αυτό, μάλιστα, ήταν το 700ό γκολ στην καριέρα του σε διασυλλογικό επίπεδο. Έχει 450 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, 101 με τη Γιουβέντους, πέντε με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και με τον αγγλικό σύλλογο έφθασε τα 144.

Ο Μάρκους Ράσφορντ επίσης σκόραρε στο 81’, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μετά την εξέταση του VAR λόγω του ότι η μπάλα είχε βρει σε χέρι.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν (75′ Γκάρνερ), Κόουντι, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Ονανά, Γκεγιέ (76′ Κάλβερτ-Λιούιν), Ιγουόμπι, Γκρέι, Γκόρντον (67′ ΜακΝιλ), Μοπέ (84′ Ροντόν).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελεφ, Μαρτίνες, Σο, Καζεμίρο, Έρικσεν (83′ ΜακΤόμινεϊ), Άντονι (90+3′ Βαράν), Ράσφορντ, Φερνάντες, Μαρσιάλ (29′ Ρονάλντο).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ