Ο επιθετικός της Ουρουγουάης ήταν στόχος από πολλούς συλλόγους στο τέλος της επταετούς θητείας του με την PSG επέλεξε να μετακομίσει στο νησί για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά κάποιες δηλώσεις του στα social media μετά την μεγάλη νίκη τον στέλνουν στην εξέδρα για τρεις αγωνιστικές. Ο 33χρονος φορ έσβησε το συγκεκριμένο ποστάρισμα και απολογήθηκε […]

Ο επιθετικός της Ουρουγουάης ήταν στόχος από πολλούς συλλόγους στο τέλος της επταετούς θητείας του με την PSG επέλεξε να μετακομίσει στο νησί για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά κάποιες δηλώσεις του στα social media μετά την μεγάλη νίκη τον στέλνουν στην εξέδρα για τρεις αγωνιστικές.

Ο 33χρονος φορ έσβησε το συγκεκριμένο ποστάρισμα και απολογήθηκε δημόσια για τη συμπεριφορά του τονίζοντας πως δεν είχε την παραμικρή ρατσιστική διάθεση, ωστόσο τα λόγια του δεν κατάφεραν να πείσουν τις αρμόδιες αρχές.

Έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό πως η αγγλική FA του απηύθυνε κατηγορίες για την επίμαχη ανάρτηση της 29ης Νοεμβρίου (θεωρώντας την προσβλητική και μειωτική για κάποιον άλλον άνθρωπο), με τον παίκτη να έχει δικαίωμα μέχρι τις 4 Ιανουαρίου να απαντήσει αν αποδέχεται την κατηγορία ή θα καταθέσει έφεση.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, σε περίπτωση που κριθεί ένοχος τότε η μίνιμουμ τιμωρία του Ουρουγουανού θα είναι αποκλεισμός από τρία ματς πρωταθλήματος της

Τι είχε γίνει

Η κίνηση-ματ που άλλαξε όλο το παιχνίδι με την Σαουθάμπτον ήταν στο 46′ όταν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποφάσισε να περάσει στο παιχνίδι τον Έντισον Καβάνι αντί του Μέισον Γκρίνγουντ.

Ο Ουρουγουανός παιχταράς καθάρισε για τον Νορβηγό και την ομάδα του με 2 γκολ και 1 ασίστ στο δεύτερο μέρος και την έστειλε πολύ κοντά στην κορυφή (μετράει και ματς λιγότερο). Το κυριότερο όμως είναι ότι άρχισε και πάλι να θυμίζει τον φόβο και τον τρόμο όλων των υπολοίπων ομάδων φτάνοντας σε μια επική ανατροπή.

Southampton vs Manchester United Results: Two-goal Cavani inspires United comeback win at Southampton

Αλλά κάποιες δηλώσεις του στα social media μετά την μεγάλη νίκη είναι ικανές να του επιφέρουν καμπάνα. Αυτό υποστηρίζει το SKY Sports.

Η αγγλική ομοσπονδία (FA) έχει ξεκινήσει  έρευνα για ρατσιστική συμπεριφορά από τον Έντινσον Καβάνι, για μια ανάρτηση του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που σε ένα διάλογο με ένα ακόλουθο στο τέλος του διαλόγου του είπε «Gracias negrito»), και ο χαρακτηρισμός αυτός έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στο Νησί.

Για μια παρόμοια περίπτωση στο παρελθόν είχε τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι  Μπερνάρντο Σίλβα, για ένα χιουμοριστικό χαρακτηρισμό που είχε κάνει για τον  Μπέντζαμιν Μεντί, αποκαλώντας τον conguito (σοκολάτα της Ισπανίας)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ