Προβληματισμένος ήταν ο Ζιντάν με τον Γίοβιτς που φαίνεται ότι δεν τον πίστευε για βασική λύση και έτσι δόθηκε δανεικός στην προηγούμενη ομάδα του Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει να κάνει με εξάμηνο δανεισμό. Λέει ο σοφός λαός ότι άλλος πηδάει και άλλος πληρώνει. Κάτι σαν […]

Προβληματισμένος ήταν ο Ζιντάν με τον Γίοβιτς που φαίνεται ότι δεν τον πίστευε για βασική λύση και έτσι δόθηκε δανεικός στην προηγούμενη ομάδα του Άιντραχτ Φραγκφούρτης. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει να κάνει με εξάμηνο δανεισμό.

Λέει ο σοφός λαός ότι άλλος πηδάει και άλλος πληρώνει. Κάτι σαν την Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγόρασε το καλοκαίρι του 2019 τον Λούκα Γιόβιτς από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, η παρουσία του στη «βασίλισσα» δεν έφτασε ποτέ στο επίπεδο που προσδοκούσαν οι Μαδριλένιοι.

Με την Άιντραχτ, ο πλέον 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε τη σεζόν για δύο χρόνια, έχοντας 36 γκολ και 9 ασίστ σε συνολικά 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, οδηγώντας τους Γερμανούς μέχρι τα ημιτελικά του Europa League τη σεζόν 2018/19, όπου η Άινρταχτ αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Τσέλσι.

Μετά από μία αρνητική παρουσία στην Μαδρίτη η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Γιόβιτς, μία ομάδα προκειμένου να δοθεί δανεικός, να αποκτήσει ξανά την εμπιστοσύνη στα πόδια του και να επιστρέψει στη συνέχεια πιο δυνατός.

Transfer Rater: Luka Jovic to Liverpool, Gary Cahill to AC Milan - Footballghana

Αυτές είναι μπίζνες. Τσεπώνει 60 εκατομμύρια ευρώπουλα και τον ξαναπαίρνει πίσω

Στη Ρεάλ ο Γιόβιτς δεν μπόρεσε να καθιερωθεί με τους τραυματισμούς και τα πειθαρχικά παραπτώματα να τον αφήνουν αρκετά πίσω έχοντας μόλις 2 γκολ και 2 ασίστ σε συνολικά 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γιόβιτς επίσης ήθελε τον δανεισμό του, ώστε να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής και μάλιστα ήθελε την επιστροφή του στη Bundesliga για λογαριασμό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Όπως και έγινε τελικά.

Mε τον Καρίμ Μπενζεμά να είναι πλέον 32 και πίσω του να μην υπάρχει άλλος παίκτης με τα ίδια χαρακτηριστικά η Ρεάλ έχει πλέον πρόβλημα στην επιοθετική γραμμή της. Αν βάλουμε ότι πλέον Χάμες και Μπέιλ έφυγαν και την μέτρια χρονιά που κάνει η Βασίλισσα έκαναν τον Ζιντάν να ζητήσει επιτακτικά μεταγραφική ενίσχυση στην επίθεση. Αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ ακόμα δεν έχει παρει το μήνυμα.

https://www.youtube.com/watch?v=oC50kxQ7tMQ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ