Ο επιθετικός της Ουρουγουάης ήταν στόχος από πολλούς συλλόγους στο τέλος της επταετούς θητείας του με την PSG επέλεξε να μετακομίσει στο νησί για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το κυριότερο όμως είναι ότι άρχισε και πάλι να θυμίζει τον φόβο και τον τρόμο όλων των υπολοίπων ομάδων αν και δεν έχει ακόμα την συμμετοχή που […]

Ο επιθετικός της Ουρουγουάης ήταν στόχος από πολλούς συλλόγους στο τέλος της επταετούς θητείας του με την PSG επέλεξε να μετακομίσει στο νησί για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το κυριότερο όμως είναι ότι άρχισε και πάλι να θυμίζει τον φόβο και τον τρόμο όλων των υπολοίπων ομάδων αν και δεν έχει ακόμα την συμμετοχή που θα ήθελε.  Αλλά το πνεύμα νικητή που έχει φέρει στα αποδυτήρια είναι εξίσου σημαντικός λόγος όσο και οι ποδοσφαιρικές ικανότητες του διεθνή Ουρουγουανού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήδη έχει αρχίσει τις συζητήσεις με τον Έντινσον Κάβανι για την επέκταση του συμβολαίου του, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Η προσφορά του έχει φανεί με το… καλημέρα, έστω κι αν δεν παίζει πολύ ως βασικός. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Καβάνι έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε ορισμένα παιχνίδια, καθώς η ευχέρειά του στο σκοράρισμα σε συνδυασμό με την εργατικότητά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τον βάζουν… αυτόματα στα πλάνα του προπονητή.

Man Utd "absolutely committed" to Solskjaer, says Woodward

4 γκολ σε 12 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, και σύμφωνα με τους «Times», έχει ήδη αποφασίσει να επεκτείνει την παραμονή του στο «Ολντ Τράφορντ» και για την επόμενη σεζόν.Το deal του Ουρουγουανού στράικερ αφορούσε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων και με δεδομένη και την επιθυμία του κλαμπ, όλα δείχνουν ότι θα ενεργοποιηθεί η οψιόν επέκτασης για την αγωνιστική περίοδο 2021/2022.

Ο Καβάνι έχει εντυπωσιαστεί με το πόσο τον έχουν βοηθήσει οι άνθρωποι της ομάδας να προσαρμοστεί στη βορειοδυτική Αγγλία, έχοντας εγκατασταθεί στο νέο του σπίτι στο Τσέσαϊρ μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο Σόλσκιερ τόνισε ότι αναμένεται να επιτευχθεί μια νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τονίζοντας:

«Ο Κάβανι μπορεί για μερικά χρόνια ακόμα να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, οπότε δεν θα έλεγα τίποτα άλλο. Έχει μεγάλο αντίκτυπο και τον εμπιστεύομαι. Είναι σίγουρα ένας παίκτης που μπορεί να φορέσει φανέλα βασικού και τον εμπιστεύομαι. Πιθανότατα θα ξεκινήσει περισσότερα παιχνίδια από ό, τι είχα υπολογίσει»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ