Τελικά ο Τοντ Μπόελι, ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.

Τελικά ο Τοντ Μπόελι, ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες. Το All Star Game που σκέφτηκε άλλωστε, ως μόνο μια αρχική ιδέα θα μπορούσαμε (για την ώρα) να το λάβουμε υπόψιν μας.
Ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι έχει όνειρο αγώνα με μεικτή Λίβερπουλ – μεικτή Λονδίνου. Χονδρικά. Καθώς υπάρχουν και άλλες πόλεις στην Αγγλία.

Η σκέψη όμως αφορά σε τουρνουά all star game Βορρά – Νότου με ομάδες της Premier League.

Πιο αναλυτικά:

«Ελπίζω τελικά η Πρέμιερ Λιγκ να πάρει ένα μάθημα από τον αμερικανικό αθλητισμό και να αρχίσει πραγματικά να σκέφτεται γιατί δεν κάνουμε ένα τουρνουά με τις τέσσερις τελευταίες ομάδες, γιατί δεν υπάρχει ένα All-Star Game;» είπε σύμφωνα με το ESPN.

«Οι άνθρωποι μιλούν για περισσότερα χρήματα για την πυραμίδα. Η MLB έκανε το All-Star Game της στο Λος Άντζελες φέτος—με έσοδα 200 εκατομμύρια δολάρια από μια Δευτέρα και μια Τρίτη. Θα μπορούσατε να κάνετε έναν αγώνα βορρά εναντίον νότου all-star για την Πρέμιερ Λιγκ για να χρηματοδοτήσετε ό,τι χρειάζεται η πυραμίδα πολύ εύκολα».

Τους άλλους όμως τους ρωτήσατε κύριε Μποέλι;  γιατί μετά την αναφορά του ο Αγγλικός κόσμος αντέδρασε χλευάζοντας και τονίζοντας πως η Premier League δεν θα γίνει ποτέ ΝΒΑ…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ