Νίκησαν με 3-0 στο Λιντς και παρέμειναν σε απόσταση ασφαλείας από την Άρσεναλ.

Στο «Elland Road» συναντήθηκαν η Λιντς με την Τσέλσι, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Οι «μπλε» παρέμειναν αήττητοι για όγδοο διαδοχική παιχνίδι κόντρα στα «παγόνια», ανεξαρτήτου έδρας, κερδίζοντας αυτήν τη φορά με 3-0.

Έτσι, επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και διατηρήθηκαν τρίτοι, στο +4 από την Άρσεναλ.

Mόλις στο 4’ ο Ρις Τζέιμς πέρασε την μπάλα στον Μέισον Μάουντ στην άκρη της περιοχής κι εκείνος την έστειλε στην πάνω δεξιά γωνία.

Σαν να μην τους έφθανε το γκολ που δέχθηκαν, οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες από το 24’, έπειτα από αψυχολόγητη αντίδραση του Ντάνιελ Τζέιμς, ο οποίος έκανε πολύ σκληρό φάουλ στον Ματέο Κόβασιτς.

Οι Λονδρέζοι αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε αναγκαστική αλλαγή του Κροάτη, ο οποίος τραυματίστηκε, στο 30’.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρομέλου Λουκάκου εμφανίστηκε ανεπηρέαστος. Έβαλε την μπάλα στο αντίπαλο τέρμα, ωστόσο ο διαιτητής έδωσε οφσάιντ και το γκολ του δεν μέτρησε. Ξαναπροσπάθησε στο 34’ να σκοράρει, με κεφαλιά, αλλά αστόχησε.

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς στο 42’ είδε τον Ιλάν Μεσλιέρ να τον σταματάει, όχι όμως και στο 55’, οπότε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τέλειο σουτ από την άκρη της περιοχής.

Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ συνέχισαν να πιέζουν, με τον Λουκάκου να αστοχεί για λίγο στο 67’ κι εν τέλει να σκοράρει στο 83’ με σουτ στην κορυφή της εστίας, για το τελικό αποτέλεσμα.

Λιντς: Μελιέ, Κοχ, Λιορέντε, Κούπερ, Στρούγικ, Μπέιτ (59′ Κλιχ), Φίλιπς, Ραφίνια (78′ Γκελχάρντ), Ροντρίγκο, Χάρισον (37′ Φίρπο), Τζέιμς.
Τσέλσι: Μεντί, Τσαλόμπαχ, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Τζέιμς (78′ Αθπιλικουέτα), Ζορζίνιο, Κόβασιτς (30′ Λόφτους – Τσικ), Αλόνσο, Πούλισικ (78′ Ζιγιές), Μάουντ, Λουκάκου.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του ματς:




0-2, ο Πούλισικ πλασάρει εύστοχα:




Προσωρινή διακοπή για επείγον περιστατικό στις εξέδρες:




Ο Τζέιμς κόντεψε να… κόψει το ποδόσφαιρο στον Κόβασιτς:




0-1, έξοχο πλασέ του Μάουντ:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ