Ο Πολ Πογκμπά δείχνει να μην έχει θέση πλέον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά στην σεζόν. Όμως μέχρι εκεί. Έχει αρκετό καιρό που βρίσκεται εκτός …τόπου και χρόνου. Το μέλλον του στο Μάντσεστερ παραμένει αβέβαιο, αν και οι Red Devis είχαν θέσει σε πρώτο πλάνο την ανανέωση του συμβολαίου του. Το οποίο ολοκληρώνεται την […]

Ο Πολ Πογκμπά δείχνει να μην έχει θέση πλέον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά στην σεζόν. Όμως μέχρι εκεί. Έχει αρκετό καιρό που βρίσκεται εκτός …τόπου και χρόνου.

Το μέλλον του στο Μάντσεστερ παραμένει αβέβαιο, αν και οι Red Devis είχαν θέσει σε πρώτο πλάνο την ανανέωση του συμβολαίου του. Το οποίο ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, οι πρώτοι “μνηστήρες” έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Ο Πογκμπά αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Παρί, με το αζημίωτο βέβαια. Κι αυτό γιατί θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του γαλλικού συλλόγου, πίσω μόνο από τον Νεϊμάρ.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία. Κάτι που αναμένεται να γίνει στα τέλη Ιανουαρίου, όταν ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα επισκεφτεί το Παρίσι για τις τελευταίες συζητήσεις.

Οι Παριζιάνοι θέλουν κινηθούν άμεσα, καθώς όπως αναφέρουν οι Άγγλοι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ