Τι έγινε στο Γούλβερχαμπτον και το Λίβερπουλ.

Η Γουλβς υποδέχθηκε στο «Molineux» την Μπράιτον, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League, και δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Σε ένα «γεμάτο» ματς, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, οι «γλάροι» επιβλήθηκαν με 3-2 και ισοβαθμούν πλέον με την Τσέλσι στην έκτη θέση της κατάταξης.

Σε δεινή θέση παραμένουν οι «λύκοι», είναι τελευταίοι στον βαθμολογικό πίνακα μαζί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Ο Άνταμ Λαλάνα άνοιξε το σκορ στο 10’, με τον Γκονσάλο Γκουέδες να ισοφαρίζει στο 12’ και τον Ρούμπεν Νέβες να φέρνει τα πάνω-κάτω στο 35’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η συνέχεια, όμως, άνηκε στους παίκτες του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, που έκαναν την ανατροπή με τα γκολ των Καορού Μιτόμα στο 44’ και Πασκάλ Γκρος στο 83’.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 45’+5’ μετά την αποβολή του Νέλσον Σεμέδο.

Η Έβερτον και η Λέστερ, από την πλευρά τους, συναντήθηκαν στο «Goodison Park», με τις «αλεπούδες» να φθάνουν στη νίκη με 2-0.

Οι γηπεδούχοι, πριν από το ματς, ήταν αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους με τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Αυτήν τη φορά, όμως, οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς τους «καθάρισαν» με τα γκολ των Γιούρι Τίλεμανς στο 45’ και Χάρβεϊ Μπαρνς στο 86’.

Έτσι, επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα κι «έπιασαν» τα «ζαχαρωτά» στους 14 βαθμούς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ