Η Άστον Βίλα έβαλε δύσκολα στην πρωτοπόρο της Premier League, Άρσεναλ ωστόσο δεν κατάφερε να την σταματήσει, χάνοντας με 2-4.

Η Άστον Βίλα έβαλε δύσκολα στην πρωτοπόρο της Premier League, Άρσεναλ ωστόσο δεν κατάφερε να την σταματήσει, χάνοντας με 2-4.

Οι “χωριάτες” βρέθηκαν μάλιστα μπροστά στο σκορ με 2-1 και έδειχναν να αντιστέκονται! Στάθηκαν παρόλα αυτά και λίγό άτυχοι, όταν το σουτ του Ζορζίνιο στο 90′ εξοστρακίστηκε και με τη βοήθεια του Εμιλιάνο Μαρτίνες έγινε το 2-3.

Ο Αργεντινός γκολκίπερ δεν φέρει φυσικά καμία ευθύνη για το συγκεκριμένο γκολ. Αυτό όμως που έκανε έξαλλο τον προπονητή του, Ουνάι Έμερι ήταν η πρωτοβουλία που πήρε προς το τέλος του αγώνα.

Το παιχνίδι είχε σχεδόν λήξει και ο Μαρτίνες αποφάσισε χωρίς να πάρει έγκριση να ανέβει στην περιοχή για το κόρνερ της Βίλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στην εξέλιξη η ομάδα του να δεχτεί και 4ο γκολ!

«Ποτέ δεν είπα στον τερματοφύλακά μου να ανέβει στην αντίπαλη περιοχή για να πετύχει ένα γκολ στο 92ο λεπτό. Γιατί ίσως, δεν ξέρω ακριβώς τα δεδομένα, η πιθανότητα να το κάνεις είναι μία στις 100. Και γιατί ίσως, στις 20 φορές που η αντίπαλη ομάδα θα βγάλει αντεπίθεση, θα σκοράρει τις 10. Και σήμερα αυτό έγινε. Μπορούμε να χάσουμε 2-3, αλλά το 2-4 δεν είναι καλό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ