O Nτάργουιν Νούνιες μεταγράφηκε φέτος στη Λίβερπουλ, με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και υψηλές προσδοκίες από τον Γιούργκεν Κλοπ.

O Nτάργουιν Νούνιες μεταγράφηκε φέτος στη Λίβερπουλ, με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά και υψηλές προσδοκίες από τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ωστόσο, ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει βρει μέχρι στιγμής τα πατήματά του και δεν αποδίδει βάσει της ποιότητάς του.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ είδε το έργο να έρχεται και την δυστοκία του Ουρουγουανού στα φιλικά και έκρινε πως πρέπει να βγει να τον υπερασπιστεί.

“Είναι θέμα χρόνου ο συμπαίκτες του να σπάσει το… ρόδι και να πετύχει το πρώτο του γκολ. Και όταν έρθει το πρώτο και φύγει το άγχος τότε θα έρθουν ακόμη περισσότερα. Είναι ακόμα οι πρώτες του μέρες, δεν έχει κλείσει ούτε μία βδομάδα με την ομάδα.

Ακόμα μαθαίνει το πώς παίζουμε, εμείς μαθαίνουμε πώς παίζει, και σύντομα θα αποκτήσουμε αυτή τη σύνδεση. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να τον ‘προμηθεύσουμε’ με τη μπάλα ώστε να σκοράρει γκολ. Μπορεί κανείς να δει ότι λαχταρά να πετύχει αυτό το πρώτο γκολ, είμαι σίγουρος όμως ότι όταν έρθει, μετά θα είναι σαν λεωφορεία στο Λονδίνο! Θα τον στηρίξουμε”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ