Ο Ντάργουιν Νούνιεζ ήταν ο πρώτος παίκτης που ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός κόστισε έναν σκασμό λεφτά στους «κόκκινους», με τον ίδιο να γίνεται από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες τους. Ο 22άχρονος θα λαμβάνει, εβδομαδιαίως, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 98.285 λιρών. Τόσο ο Γιούργκεν Κλοπ, όσο φυσικά και […]

Ο Ντάργουιν Νούνιεζ ήταν ο πρώτος παίκτης που ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός κόστισε έναν σκασμό λεφτά στους «κόκκινους», με τον ίδιο να γίνεται από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες τους.

Ο 22άχρονος θα λαμβάνει, εβδομαδιαίως, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 98.285 λιρών.

Τόσο ο Γιούργκεν Κλοπ, όσο φυσικά και οι φίλαθλοι, έχουν υψηλές προσδοκίες από εκείνον. Τις οποίες θα πρέπει να δικαιώσει στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρόσφατο φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ η αγγλική ομάδα γνώρισε την ήττα με 1-0 κι όλοι στάθηκαν στην κακή κατάστασή του.

Ο νεοαποκτηθείς Ουρουγουανός έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Δεν μπορούσε να κοντρολάρει την μπάλα, τα σουτ ήταν ήταν απογοητευτικά και οι ντρίμπλες του εντελώς αποτυχημένες.

Όπως ήταν λογικό το Twitter πήρε φωτιά, με τα αρνητικά σχόλια να είναι πάμπολλα. Κάποιοι, μάλιστα, δεν δίστασαν να τον τρολάρουν, λέγοντας πως είναι σαν δίδυμος αδερφός του Ρομελού Λουκάκου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ