Το πρόβλημα της Άρσεναλ με την αστάθεια της δυστυχώς παραμένει και σίγουρα δεν δείχνει ούτε και φέτος έτοιμη για να κάνει το βήμα παραπάνω. Αλλά τα αποδυτήρια λένε ότι είναι ο καθρέπτης μιας ομάδας. Και στην Άρσεναλ πρέπει να το κοιτάξουν αυτό. Όταν κατά την διάρκεια της προπόνησης γίνεται το έλα να δεις μεταξύ Νταβίντ […]

Το πρόβλημα της Άρσεναλ με την αστάθεια της δυστυχώς παραμένει και σίγουρα δεν δείχνει ούτε και φέτος έτοιμη για να κάνει το βήμα παραπάνω. Αλλά τα αποδυτήρια λένε ότι είναι ο καθρέπτης μιας ομάδας. Και στην Άρσεναλ πρέπει να το κοιτάξουν αυτό. Όταν κατά την διάρκεια της προπόνησης γίνεται το έλα να δεις μεταξύ Νταβίντ Λουίς και Ντάνι Θεμπάγιος, που άφησαν την μπαλίτσα και το γύρισαν στις πολεμικές τέχνες και οι μπουνιές έκαναν την εμφάνιση τους. Και υπάρχει νικητής. Ο χαμένος είναι η Άρσεναλ του Αρτέτα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic», οι ποδοσφαιριστές Νταβίντ Λουίς και Ντάνι Θεμπάγιος είχαν ένα πολύ καυτό επεισόδιο την περασμένη Παρασκευή. Χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί ποια ήταν η αφορμή της συμπλοκής εκεί που γινόταν η προπόνηση της ομάδας σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο ξαφνικό οι δυο παίκτες ήρθαν στα χέρια, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να γρονθοκοπεί τον Ισπανό και να του προκαλεί αιμορραγία στη μύτη.

Λογικά είχαμε νοκ άουτ, αν και οι συμπαίχτες τους μπήκαν στην μέση και δεν άφησαν να συνεχιστεί το κατς μεταξύ τους. Ο Αρτέτα μετά το τέλος της προπόνησης κάλεσε τους ποδοσφαιριστές, και λέγεται ότι έδωσαν τέλος στο θερμό επεισόδιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ