Επέστρεψαν στις νίκες με εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο οι «πολίτες».

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Τότεναμ στο «City of Manchester», σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Πέρυσι τα «σπιρούνια» αναδείχθηκαν νικητές και στα δύο ματς πρωταθλήματος. Φέτος, όμως, οι «πολίτες» πήραν τη νίκη στην έδρα τους, με το εντυπωσιακό 4-2.

Τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο μέρος άνηκε στους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Ντέγιαν Κουλουσέφσκι στο 44’ και Έμερσον Απαρεσίντο Λέιντε Ντε Σόουζα Ζούνιορ στο 45’+2.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα αντέδρασαν στη συνέχεια κι έκαναν την ανατροπή με τους Χουλιάν Άλβαρες στο 51’, Έρλινγκ Χάαλαντ στο 53’ και Ριγιάντ Μαχρέζ στο 63’ και στο 90’.

Έτσι, επέστρεψαν στις νίκες και συνεχίζουν δεύτεροι, αφήνοντας τους αντιπάλους τους στην πέμπτη θέση.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Λούις (81′ Γουόκερ), Ακάντζι, Στόουνς, Άκε, Γκιουντογκάν (81′ Μπερνάρντο Σίλβα), Ρόδρι, Γκρίλις, Μαχρέζ, Άλβαρες, Χάλαντ (90′ Ντίας).

Τότεναμ: Λορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις (78′ Λενγκλέ), Έμερσον (78′ Ρισάρλισον), Μπέντανκουρ (75′ Μπισουμά), Χόιμπιεργκ, Πέρισιτς (69′ Σεσενίον), Κουλουσέβσκι, Σον, Κέιν.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ