Τα αποτελέσματα στα εξ αναβολής παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Λιντς υποδέχθηκε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Elland Road» κι έφθασε στη νίκη με 2-1, στο ένα από τα τρία εξ αναβολής ματς που έγιναν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Oι παίκτες του Χάβι Γράθια πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία, κάνοντας την ανατροπή.

Ο Ορέλ Μανγκάλα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 12’, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω-κάτω με τα γκολ των Τζακ Χάρισον στο 20’ και Λουίς Σινιστέρα στο 45’+1’.

Οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε δεινή θέση, ισοβαθμούν πλέον στην 17η θέση με την Μπόρνμουθ.

Η τελευταία και η Μπράιτον συναντήθηκαν στο «Dean Court», με τους «γλάρους» να φθάνουν στο «διπλό» με 2-0 χάρη στα γκολ των Έβαν Φέργκιουσον στο 27’ και Χούλιο Ενσίσο στο 90’+1’.

Στο «King Power» έπαιξαν, από την πλευρά τους, η Λέστερ και η Άστον Βίλα, με τους φιλοξενούμενους επίσης να αναδεικνύονται νικητές, με 2-1.

Ο Όλι Ουάτκινς βρήκε πρώτος δίχτυα στο 24’, για να ισοφαρίσει στο 35’ ο Χάρβεϊ Μπαρνς.

Οι «αλεπούδες» έμειναν στο 70’ με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κίρναν Ντιούσμπερι Χολ, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε το συγκρότημα του Ουνάι Εμέρι, το οποίο απέδρασε με το γκολ του Μπερτράν Τραορέ στο 87’.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ