Μόνο οι υπογραφές απομένουν, για να «κλείσει» και η δεύτερη φετινή μεταγραφή της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει, μέχρι στιγμής, ανακοινώνει μόλις μία μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας σεζόν. Εκείνη του Ταϊρέλ Μαλάσια από τη Φέγενορντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», όμως, είναι πλέον έτοιμοι να προχωρήσουν και σε δεύτερη μεταγραφή, αφού μόνο οι υπογραφές απομένουν για να «κλείσουν» τον Λισάντρο Μαρτίνεζ.

Οι Άγγλοι έδωσαν τα χέρια με τον Άγιαξ για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Με τον Ολλανδό στόπερ είχαν ήδη συμφωνήσει για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του. Τώρα, τα βρήκαν και με το σύλλογο από το Άμστερνταμ, για το κόστος της μεταγραφής του.

Τόσο ο διευθύνων σύμβουλος Ρίτσαρντ Άρνολντ όσο και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Τζον Μέρτοου, ταξίδεψαν στην Ολλανδία και συναντήθηκαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Άγιαξ, Έντουιν Βαν Ντερ Σαρ.

Στη συνάντησή τους οι δύο πλευρές βρήκαν τη «χρυσή τομή». Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένουν τώρα να ολοκληρωθεί και από τυπικής άποψης η μεταγραφή του, ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ